Mioveniul, la prima victorie din cantonamentul montan

CS Mioveni a obținut, joi, pri­ma victorie din cadrul meciurilor ce urmează a fi disputate în turne­ul montan de la Cheile Grădiștei. Galben-verzii au întîlnit la Rîșnov formația din localitate AS, care activează în Liga a IV-a și pe care au învins-o clar cu 4-0.

Golurile echipei antrenate de Claudiu Niculescu au fost marcate de Mazilu în prima repriză, pentru ca, după pauză, pe rînd, Ayza, Dragalina și Alin Popa să stabilească scorul final, în urma unei partide dominate clar de argeșeni. În acest meci au jucat șase din cele șapte achiziții ale argeșenilor, în prima repriză intrînd pe teren fundașul central Rada, fundașul stînga Edi Stoica și mijlocașul stînga Greu, în timp ce după pauză s-au aflat pe te­ren fundașul central Ionescu, mijlocașul central Mîrzeanu și a­tacantul Claudiu Bălan. În acest meci au mai jucat și fundașul dreapta Bogdan Stancu, dar și mijlocașul Dragalina, care în returul campionatului trecut a fost accidentat.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA AS RÎȘNOV – CS MIOVENI 0-4

Fotbaliștii Mioveniului continuă can­to­na­mentul de la Cheile Grădiștei, acolo unde se află de luni, iar în zilele următoare vor mai disputa și alte me­ciuri de pregătire, de data aceasta în com­pa­nia unor formații mai apropiate valoric.

Antrenorul Claudiu Niculescu a început meciul cu: Popescu – Bogdan Stancu, Negoiță, Rada, Edi Stoica – Mazilu, Răuță, Biceanu, Greu – Năstăsie, Vintilă. După pauză au jucat: Croitoru – Cotigă, Bogdan Stoica, Ionescu, Cătălin Stan – Alin Popa, Galan, Mîrzeanu, Dragalina, Ayza – Bălan


Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Pe aceeași temă