Mihalcea: „Postul cel mai delicat în momentul de față este cel de atacant”

Marius ANGHEL 16 Jul. 2014, 14:01 Pregătiri, amicale
Mihalcea:**

Unirea Slobozia a pornit la finalul săptămânii trecute pregătirea pentru cel de-al treilea sezon consecutiv de ligă secundă, unul pe care atât jucătorii, cât, mai ales, antrenorul îl doresc mai fructuos decât precedentul.

„Pornim acest sezon cu gânduri pozitive. Îmi doresc să avem aceleași satisfacții ca și anul trecut. În privința lotului de jucători nu s-au schimbat prea multe. Au plecat Nanu și Ursu, căruia i-a expirat împrumutul. La capitolul „veniri” avem deocamdată doar tatonări, dar în zilele următoare vom putea discuta și despre transferuri concrete. Cum probabil v-ați dat seama, postul cel mai delicat în momentul de față este cel de atacant, unde îmi doresc să aducem doi jucători. În rest voi merge pe același grup omogen. Nu voi schimba foarte multe pentru că nu am motive s-o fac!” a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul care va fi secondat și în acest campionat de Mugur Bolohan, Enache Costea și Marius Milea.

Lotului de jucători i se vor alătura și o parte dintre juniorii produși de centrul Unirii, ei având în următoarea stagiune mari șanse de a se regăsi chiar printre titularii galben-albaștrilor.

Un alt fotbalist care, foarte probabil, va pleca este fundașul Antonio Antoniev. Macedoneanul de 19 ani nu a fost prezent la reunire, dar își dorește să rămână la una dintre echipele din zonă, urmând a fi probabil direcționat către Dunărea Călărași.

În aceste zile, în probe se află portarul Felix Manciu (22 ani), înregimentat ultima dată la CS Ștefănești. Manciu este de origine din Dridu, județul Ialomița, și a făcut parte în urmă cu patru ani din lotul Unirii Urziceni, dar nu a avut nicio apariție oficială în poarta fostei campioane a României.

Niciun jucător aflat în probe n-a impresionat în amicalul cu Abatorul

Sâmbăta trecută, Mihalcea a testat o serie de jucători într-un joc amical cu echipa de Liga a IV-a Abatorul. S-a ajuns astfel la o garnitură de start mai mult decât inedită: N. Mihalcea – Călin, Cârligea, Voican, Militaru – Ciumacenco, Crăciun, Apostol, Ungureanu – Petre, Șolcănea. Au mai jucat: Pîrvu, M. Oancea și V. Oancea.

Selecționata «în probe» a Unirii s-a impus cu 3-2 însă, din păcate, niciun jucător nu a impresionat în așa măsură încât să fie oprit în continuare la pregătiri.

Sursa: Independent online

Marius ANGHEL 16 Jul. 2014, 14:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă