Marcu – reintegrat în lot, Mardare ar putea reveni

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 14:44 Pregătiri, amicale
Marcu - reintegrat în lot,** Mardare ar putea reveni

După amicalul cu CS Ineu, disputat pe arena „Francisc Neuman”, „Bătrâna Doamnă” s-a întors la Gyula pentru ultimele zile de cantonament și amicalul de sâmbătă (ora 12) cu Elore Bekescsaba. După cum vă spuneam, în autocar s-au urcat și fundașii italieni Champi și Bianchi, dar și Alin Marcu (foto).

Inițial, fotbalistul de bandă dreapta a fost dat afară de Adrian Marțian, însă dejeanul nu și-a putut susține și financiar decizia. Marcu ceruse două salarii în schimbul acordului de reziliere a contractului, dar i s-a oferit doar unul. Timp de zece zile, fotbalistul s-a antrenat cu juniorii sub comanda lui Sandu Gaica, dar de miercuri el a fost reintegrat în lotul primei echipe.

„Nu sunt genul de antrenor care să-și bată joc de fotbaliști. Dacă Marcu și conducerea clubului nu au ajuns la o înțelegere, eu trebuie să-i ofer jucătorului un cadru normal de pregătire. E posibil ca în curând lucrurile între părți să se clarifice, dar până atunci Marcu rămâne cu noi”, a explicat Adrian Falub.

Antrenorul „alb-roșiilor” speră să-l aibă din nou la dispoziție și pe Ștefan Mardare. Experimentatul fundaș a zburat în Khazastan pentru a susține probe de joc, însă, se pare, că va reveni în țară la începutul săptămânii viitoare. Tot atunci, e așteptat să fie integrat în echipă și Daniel Ola. Camerunezul a plecat în Italia pentru a-și aduce toate bagajele la Arad. Puternicul fundaș va semnat un contract cu UTA până în vară.

Dar, ca Falub și „secundul” său, Marius Suller, să semneze noi contracte cu gruparea arădeană, Adrian Marțian mai trebuie să aducă cel puțin un atacant și un mijlocaș ofensiv (care ar putea fi Laso) și, evident, să finanțeze activitatea în așa fel încât jucătorii să se poate concentra pe antrenamente și jocuri.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 14:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă