Luceafărul a făcut patru transferuri, însă Lupuț mai vrea încă trei jucători: „Apoi pot spune că sunt mulțumit de lot”. Concluziile trase după stagiul de la Băile Felix

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 14:05 Pregătiri, amicale
Luceafărul a făcut patru transferuri, însă Lupuț mai vrea încă trei jucători:

Două săptămâni și jumătate au mai rămas până la reluarea campionatului Ligii 2, iar antrenorul Luceafărul Oradea consideră că echipa sa încă nu e pregătită. Cristian Lupuț își mai dorește încă doi-trei jucători în lot, posturile vizate fiind cele de portar, fundaș central și atacant.

„Cei patru jucători nou-veniți (n.r. – Laurențiu Nemeș, Adrian Ciul, Alan Wanya și Lu Yuefeng) s-au integrat foarte bine în grup. Ultimul venit, chinezul Lu Yuefeng, este cam la 60-65% din potențial, dar la cum se pregătește, consider că va fi o surpriză plăcută în partea a doua a campionatului. Dacă reușim să mai facem cele două-trei transferuri pe care le avem în vizor, pot spune că sunt mulțumit de lot”, a spus, pentru Bihon.ro, Lupuț, care a renunța la Mihai Kereki, testat în amicalul cu Debrecen, dar și la Hery Kim.

În plus, antrenorul e încântat de condițiile pe care le are la Luceafărul: „Conducerea a rezolvat toate problemele și avem liniștea necesară să ne gândim doar la fotbal, să ne pregătim cât mai bine pentru ceea ce urmează. De asemenea, doresc să le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi și ne sprijină în continuare. Trebuie să fim conștienți că ne așteaptă un retur greu, pentru că toate echipele s-au întărit, la ambii poli ai clasamentului. Va fi o luptă dârză atât pentru promovarea în Liga 1, cât și pentru evitarea retrogradării. Sunt optimist și consider că vom arăta mai bine în retur. Îmi doresc să ne clasăm între primele zece echipe”.

Altfel, de luni, Luceafărul se pregătește din nou la baza sportivă de la Sânmartin, după ce în ultimele zece zile a efectuat un cantonament la Băile Felix. În această privință, Cristian Lupuț e mulțumit de felul cum s-au comportat jucătorii săi. „Nu am ce să le reproșez, băieții s-au pregătit foarte bine. Se simte o stare de oboseală, dar este inerentă în perioada de acumulări. Acum ne concentrăm pe partea a doua, cea tehnico-tactică în jocurile de pregătire care urmează”, a mai declarat Lupuț.

În această săptămână, Luceafărul are programate două meciuri amicale. Miercuri, de la ora 13:00, la Sânmartin, o întâlnește pe CNS Cetate Deva, iar sâmbătă, la Arad, pe stadionul Mototul, joacă împotrivat UTA-ei. În primul test din 2019, bihorenii au pierdut cu 0-4 în fața celor de la Debrecen.

Marius ANGHEL 05 Feb. 2019, 14:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă