Lazea, pariul câștigător al lui Falub!

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:35 Pregătiri, amicale
Lazea,** pariul câștigător al lui Falub!

Dacă există un fotbalist care a surprins prin progresele făcute în ultimele șapte luni de zile acesta este Florin Lazea. Mijlocașul de 19 ani a debutat în Liga a 2-a chiar în derby-ul cu Poli, iar de atunci a crescut treptat în joc, fiind mai mereu unul dintre cei doi fotbaliști Under 22 la care a apelat stafful tehnic textilist în partidele de campionat.

Tânărul arădean pare și acum unul dintre punctele fixe la UTA, chiar dacă de luni a aflat că va trebui să elimine și concurența ghanezului Adolfo Godfred, împrumtat până în vară de la CFR Cluj. Ca și ca și mesaj de bun venit, Lazea i-a oferit fotbalistului de culoare cel mai frumos gol al „Bătrânei Doamne” din amicalul cu Oroshaza. Utistul a înscris cu un șut superb la vinclu, cu piciorul stâng, golul patru al „alb-roșiilor”, uimind asistența, poate mai puțin pe antrenorul său.

„De anul trecut de când l-am luat de la echipa a doua, Lazea a progresat de la etapă la etapă și o va mai face în continuare. Ne bucurăm mult, fiindcă vorbim  de un jucător tânăr, crescut de UTA, care, însă, trebuie ajutat mult de echipă. Cu exemple ca Mărginean sau alții lângă el, ar putea deveni un jucător foarte important în viitor”, crede Adrian Falub.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă