Laso e așteptat de luni la Arad, UTA trece la două antrenamente pe zi

Mihai Andries 09 Feb. 2013, 19:54 Pregătiri, amicale
Laso e așteptat de luni la Arad,** UTA trece la două antrenamente pe zi

Adrian Falub și-a mai luat un răgaz de două zile înainte de a-și intra cu adevărat în pâine în acest an la UTA. Chiar dacă s-a prezentat la reunire și a fost prezent la majoritatea antrenamentelor echipei, inclusiv la amicalul cu „satelitul” lui Mutică, „principalul” arădenilor nu s-a implicat efectiv, așa cum a făcut-o „secundul” Dan Stupar.

Însă, după ce Adrian Marțian i-a garantat verbal lui Giovanni Catanzariti că va finanța clubul începând de săptămâna viitoare, Falub se va îmbrăca din trening de luni, la revenirea de la Cluj. Echipa „textilistă” va intra într-un soi de semi-cantonament pe plan local, pregătitor pentru stagiul de pregătire din Antalya, pe care noua conducere a UTA-ei s-a angajat să-l ofere în jurul datei de 20 februarie.

Așa cum spunea vineri, Falub va demara și campania de achiziții cu atacantul Ovidiu Stoianof. Fostul atacant al Craiovei este așteptat de luni Arad, același lucru fiind valabil și pentru cel mai valoros fotbalist al lotului „textilist”. „Laso a fost înștiințat să se prezinte de luni la antrenamentele echipei. Teoretic, el trebuia să sosească odată cu Patrice (n.a. Feussi), dar vine de la o distanță mai mare și l-am înțeles până acum”, a spus tehnicianul „alb-roșiilor” despre mijlocașul de buzunar care a schimbat total jocul echipei din momentul în care s-a pus la punct cu pregătirea fizică. Probabil, pe parcursul săptămânii trecute, la Arad vor mai sosi doi, atacanți, un portar și un mijlocaș.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 09 Feb. 2013, 19:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă