La Câmpulung Muscel s-a strigat adunarea pentru Liga a 3-a

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 13:12 Pregătiri, amicale
La Câmpulung Muscel** s-a strigat adunarea pentru Liga a 3-a

19 jucători au fost prezenți miercuri după-amiază, la stadionul „Municipal” din Câmpulung Muscel, la reunirea echipei CSS Dinicu Golescu Muscelul, în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon competițional, însă de această dată pentru un eșalon superior, respectiv Liga a 3-a.

„Ne așteaptă un drum destul de greu. De săptămâna viitoare vom face câte două antrenamente pe zi, după care va urma o pregătire centralizată și apoi câteva jocuri amicale. Încercăm să facem totul profesionist ca și până acum și ne vom baza în continuare pe jucători tineri și cu preponderență localnici”, au fost primele cuvinte ale antrenorului Alecsandru Popovici.

La capitolul noutăți, team-managerul Alexandru Gheorghe spune că a perfecționat transferurile tinerilor jucători de la Dinamo, dar musceleni la origine, portarul Robert Moise și atacantul Simon Mazarache.

Dealtfel, acesta din urmă a și jucat în returul sezonului trecut pentru Muscelul Câmpulung în Divizia D, a marcat de 15 ori și, ce este cel mai important, a marcat golul victoriei în meciul de baraj cu Inter Markus Coteana (1-0).

Odată cu revenirea în Liga a 3-a, schimbări va suporta și baza sportivă din Câmpulung. Deja a fost reamenajată pista de atletism, se lucrează la părțile de gazon afectate din fața celor două porți, iar modernizările vor continua și în celelalte sectoare din Complexul Sportiv Municipal.

Articol scris de Bogdan Burhan (Sport în Muscel)
 

Marius ANGHEL 10 Jul. 2014, 13:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă