INCREDIBIL | Echipa din Liga 3 cu care a ajuns să se antreneze Bourceanu

Surpriză mare, joi, la antrenamentul echipei pregătite de fostul atacant al Oțelului Gabriel Paraschiv. Alături de jucătorii echipei de Liga 3 Flacăra Moreni, la stadionul din orașul dâmbovițean, s-a antrenat și Alexandru Bourceanu (33 de de ani).

Liber de contract după ce s-a despărțit de Arsenal Tula, pentru ruși îmbrăcând tricoul în 20 de meciuri ale sezonului trecut, Bourceanu a decis să se pregătească, până își găsește o nouă echipă unde să joace, cu Flacăra Moreni, acolo unde antrenează bunul său prieten și fost coechipier la Oțelul.

„Lupii de pe Cricov” antrenați de Gabi Paraschiv se află în cantonament centralizat la propria bază sportivă, noul sezon al Ligii 3 urmând să înceapă peste o lună, pe 24 august. Sâmbătă, la Moreni, de la ora 10:00, Flacăra va juca un amical cu Voința Pierșinari și Bourceanu ar putea intra și el pe teren în tricoul galben-albastru.

Alexandru Bourceanu are 26 de prezențe în tricoul echipei naționale, iar în cariera sa a jucat pentru Dunărea Galați, Oțelul Galați, Politehnica Timișoara, Steaua, Trabzonspor și Arsenal Tula.

În această vară, alți jucători români cu cotă s-au antrenat cu echipe din ligile inferioare. Vlad Chiricheș s-a pregătit o perioadă cu fotbaliștii de la Aerostar Bacău, iar Vlad Dragomir s-a prezentat la antrenamentele lui ACS Poli Timișoara după ce contractul cu Arsenal Londra i-a expirat.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: dbonline.ro

 

Pe aceeași temă