Iancu: „Voi sprijini cu ce pot ACS Poli”

22 Jul. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale
Iancu:** „Voi sprijini cu ce pot ACS Poli

După o perioadă în care a „tăcut”, Marian Iancu a intervenit la emisiunea „În prelungiri” de pe TVR pentru a-și spune părerea despre cele două Politehnici, care vor pleca în această vară la drum, dar pe căi diferite…

„ASU este proiectul suporterilor, dar nu are treabă cu palmaresul adevăratei Politehnici. Acesta aparține de drept lui ASFC, clubul domnului Boiț, pentru care m-am luptat 6 ani ca să i se recunoască drepturile. Logic și normal este că această entitate să fie absorbită de noul Poli, care joacă pe locul Recașului, ACS și astfel istoria să rămână la această grupare. Eu nu voi face parte din acest proiect, dar îi voi ajuta cu ce pot pe Bojin și Robu”, a spus Iancu.

Despre proiectul ASU Poli a vorbit și primarul Robu în cadrul aceleiași emisiuni: „Este o inițiativă admirabilă, mă bucur petru ce fac acești tineri. Totuși ei vor începe din Liga 5, iar Primăria nu poate ajuta cu bani un astfel de proiect. Dacă vor ajunge în eșalonul secund, lucrurile se vor schimba, dar deocamdată nu poate fi vorba despre ajutor financiar”, a spus primarul Timișoarei.

Sursa: Banat Sport

22 Jul. 2012, 13:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă