Golofca reintră spre finalul sezonului!

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 14:14 Pregătiri, amicale
Golofca** reintră spre finalul sezonului!

Accidentat grav în urmă cu cinci luni, mijlocașul Rapidului, Cătălin Golofca, se află în plină perioadă de recuperare după operația suferită la mijlocul lunii octombrie, la București. Pe lângă fractura de peroneu cu deplasare a osului, diagnosticată la Suceava, medicii de la Spitalul de Urgență au mai descoperit și o încrucișare a ligamentelor de la nivelul călcâiului.

„Cătălin efectuează antrenamente specifice, poate să facă alergări de anduranță, dar încă are rețineri la lovirea balonului. Urmează să se prezinte la un control medical amănunțit la finalul lunii martie, când sperăm să primească din partea medicilor OK-ul de a se antrena normal. Oricum, cred că nu poate fi bun de joc decât spre finalul sezonului”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În afara lui Golofca, Rapid nu va putea conta pentru derbiul de sâmbătă, cu FC Botoșani, nici pe aportul jucătorilor Daniel Bălan, Claudiu Velescu și Alexandru Pleniceanu. Bălan și Velescu sunt suspendați, în vreme ce Pleniceanu s-a accidentat destul de serios la meciul din runda precedentă, cu Delta Tulcea și va fi nevoit să ia o pauză de două săptămâni. Portarul Marius Zăvoi nu se află nici el în plenitudinea forțelor, dar va apărea sigur pe foaia de joc în meciul cu FC Botoșani.

Echipa lui Popovici are o singură absență importantă pentru confruntarea de sâmbătă, de pe Areni, cea a mijlocașului Gabriel Vașvari, care va lipsi din cauza unei suspendări.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 14:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă