Gogoșoiu a revenit la antrenamentele CSM-ului!

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:15 Pregătiri, amicale
Gogoșoiu** a revenit la antrenamentele CSM-ului!

Atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dan Gogoșoiu, a revenit zilele trecute la antrenamentele alb-albaștrilor, după ce, în ultima vreme, s-a pregătit cu o formație de Liga a III-a. Operat la umăr în vara trecută, fotbalistul a fost tratat inuman de către patronul Rufă, care, de atunci, nu i-a mai dat niciun salariu.

Gogoșoiua depus memoriu și a câștigat în primă instant, nu a acceptat o reeșalonare, ceea ce a condus la un conflict  cu fostul antrenor Laurențiu Tudor.

După ce inițial fusese trimis să se pregătească cu juniorii, jucătorul a primit hârtie din partea clubului că se poate pregăti cu altă formație.

Momentan, cazul lui Gogoșoiu se judecă încă la Comisia de Apel a FRF, fotbalistul cerându-și încă drepturile financiare după ce clubul a făcut apel.  „El și-a manifestat dorința să se pregătească cu noi, a zis că e la 70% din potențial, din punctul meu de vedere, dacă e pregătit, va intra pe teren. Mie mi-a plăcut de el, când antrenam la Sibiu în Liga a II-a a jucat foarte bine, s-a bătut singur cu fundașii noștri” a spus antrenorul vâlcenilor, Alex Pelici.

Contractul lui Gogoșoiu cu CSM se încheie în vară, iar fotbalistul nu este dispus să îl prelungească. În cazul în care jucătorul și conducerea clubului nu ajung la un acord pentru stingearea litigiului, este greu de crezut că atacantul va mai îmbrăca tricoul alb-albastru.

Articol scris de Adi Georgescu

Foto: photochic.ro

Marius ANGHEL 20 Mar. 2013, 13:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă