Gloria răpusă de săgeata machidonilor

09 Aug. 2009, 17:09 Pregătiri, amicale
Gloria răpusă de săgeata machidonilor

 

Obosită și cu niște jucători care păreau mai degrabă rătăciți pe dreptunghiul verde. Așa arată Gloria lui Anton sâmbătă când a susținut un ultim test de verificare înainte de startul campionatului.

 

Buzoienii au avut ca adversară pe nou-promovata în liga secundă, Săgeata Stejaru, aceasta reușind să câștige cu scorul de 2-1. La oaspeți au evoluat și foștii jucători ai Glorie Buzău, Cosmin Gheorghiță și Alin Paleacu. Golul echipei din Crâng a fost marcat de Boghițoiu care a transformat un penalty.

 

Prestația formației gazdă l-a dezamăgit și pe directorul sportiv Dan Tulpan. Acesta a fost tranșant afirmând că elevii lui Anton sunt mult în urmă cu pregătirea iar unii dintre ei au o valoare modestă și se vede clar lipsa de omogenitate a lotului. Oficialul clubului din Crâng a mai precizat că jocul a fost unul mediocru între două echipe adunate peste noapte.

Antrenorii Gloriei au început meciul cu următorul unsprezece: Leu – Mândrean, Marin, Vătafu, Lorincz, Lazăr, Lircă, Chimir, Toma, Radu, Nica.

Pe parcurs au mai intrat: Dias, Popa, Călin, Boghițoiu, Priescu, Nicodin, Tudor.

 

 

Articol scris de: Adi SOARE

09 Aug. 2009, 17:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă