Gloria a pierdut amicalul cu Gaz Metan Mediaș! Voinea a ratat un penalty

09 Feb. 2012, 14:20 Pregătiri, amicale
Gloria a pierdut amicalul cu Gaz Metan Mediaș!** Voinea a ratat un penalty

Echipa bistrițeană a fost învinsă, joi 9 februarie, de Gaz Metan Mediaș (locul 11 în Liga I), scor 0-1 (0-1), într-un meci de pregătire disputat în Antalya.

Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 27. După pauză, Gloria a avut șansa egalării, dar Albert Voinea (FOTO) a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 69.

Gloria în prima repriză:
Lăzăreanu – Trașcă, V. Năstase, Isac, Reano – Peteleu, Feher, Anton, Pădurariu – Rogozan, Curtuiuș.
Gloria în repriza a doua: Oghinciuc – Homei, D. Stan, Macarie, I. Costache – Țârcă, Marcos, Fizeșan, Șomodi – R. Stan, A. Voinea.

Chiar dacă „alb-albaștrii” au pierdut, antrenorul Nicolae Manea s-a declarat mulțumit de joc. „Este o înfrângere nemeritată, am avut foarte multe ocazii, printre care trei bare și un penalti ratat, dar ăsta e fotbalul, se mai întâmplă, și ratările fac parte din joc. Nu mă îngrijorează. Am rulat tot lotul, sunt mulțumit de evoluția jucătorilor. Mă interesează la acest moment cum aleargă, cum se pregătesc. E importantă pregătirea și, din acest punct de vedere, sunt mulțumit”, a declarat Manea.

Gloria Bistrița și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit și iarna trecută în Antalya, atunci fiind 3-0 pentru echipa pregătită de Nicolae Manea.

Celelalte amicale ale Gloriei în Antalya: 7-1 cu FC Widnau (liga regională din Elveția, goluri Cafasso, V. Năstase, R. Stan, Rogozan-2, D. Stan-2), 1-1 cu FC Okjetpes (nou-promovată în prima ligă din Kazahstan, gol Cafasso), 2-4 cu Metalurg Zaporoje (liderul ligii secunde din Ucraina, goluri Anton și Curtuiuș).

Sursa: Timp Online

09 Feb. 2012, 14:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă