FOTO | Adi Mihalcea încearcă mai multe sisteme de joc în amicale. Cum s-au descurcat noile achiziții ale Dunării în ultimul amical

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 12:45 Pregătiri, amicale

Dunărea Călărași a bifat încă un rezultat pozitiv în amicale, a treia victorie în tot atâtea meciuri desfășurate. La finalul săptămânii trecute, echipa din Liga 2 a trecut cu 3-1 de SC Popești Leordeni, ocupanta locului 4 în Seria a 2-a a Ligii 3.

Călărășenii lui Adrian Mihalcea au disputat un test de verificare, al treile în această pauză de iarnă, de această dată în compania celor de la SC Popești Leordeni. Până în acest moment, antrenorul Dunării a folosit tot „arsenalul”, noile achiziții fiind pe măsura așteptărilor.

În partida cu Popești, Mihalcea a început în primul 11 cu o parte dintre noile achiziții: Cristea, Cincă, Avram și atacantul care a evoluat ultima dată la Neftchi Baku, Cătălin Țîră. Acesta din urmă a și marcat al treilea gol al călărășenilor din acest test. Balint a deschis scorul, iar Mircea Ștefan a mai apoi și el din penalty. Ultima achiziție a Dunării, Alexandru Avram a jucat doar 35 de minute în prima parte, nefiind încă apt 100 la sută din punct de vedere fizic.

Tehnicianul călărășean i-a folosit pe noii jucători pe posturi diferite în cele două rezprize ale meciului cu Popești Leordeni. În sistemul 4-4-2, Mihalcea a făcut mai multe modificări pe benzile laterale, pe linia de fund, la mijloc și în atac. Venirea lui Ștefan Mardare la Dunărea aduce o siguranță mai mare liniei de fund, alături de Bogdan Șandru. Și mijlocașul central, Călin Cristea a avut o evoluție convingătoare în amicalele de până acum.

O evoluție mai puțin bună o are Alexandru Cincă. Acesta nu a reușit să se integreze încă la Dunărea. Cristian Pușcaș a jucat ca mijlocaș central și a avut momente în meci când a făcut diferența și a „aerisit” jocul. În schimb, chiar dacă a marcat golul de 3-1 pentru Dunărea și din partea lui sunt așteptări mari în linia de atac, Cătălin Țîră nu a impresionat prea mult. Dunărea a avut de suferit anul trecut la acest capitol.

Este drept că, până acum, echipa lui Adrian Mihlacea a întâlnit formații din eșaloanele inferioare. Miercuri, 8 februarie, Dunărea întâlnește Înainte Modelu într-un amical care se joacă pe sinteticul de la Modelu, de la ora 15:00.

Ce a făcut Dunărea în amicale:

Dunărea – Unirea Slobozia (Liga 3) 2-1
Dunărea – Spicul Vîlcelele (Liga 4) 7-0
Dunărea – SC Popești Leordeni (Liga 3) 3-1

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 06 Feb. 2017, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă