Fotbaliștii lui Dulcea au început pregătirea pentru retur. SCM Pitești vrea promovarea

Marius ANGHEL 20 Jan. 2015, 14:44 Pregătiri, amicale
Fotbaliștii lui Dulcea au început pregătirea pentru retur.** SCM Pitești vrea promovarea

După o lună de vacanță, fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești și-au reluat luni pregătirea pentru partea secundă a sezonului. Adrian Dulcea, antrenorul alb-violeților, a stabilit în linii mari programul de pregătire a echipei. Tehni­cia­nul argeșean are ambiții mari în partea se­cun­dă a sezonului.

Piteștenii vor face câteva zile de antrenamente ușoare, după care vor intensifica ședințele de pregătire cu câte două antrenamente pe zi. Dulcea a avut la primul antrenament 22 de jucători. Singurii absenți de la reunirea lotului au fost fundașul Bogdan Stancu, dar și mijlocașul Adrian Iamandi, care au revenit la CS Mioveni după ce le-a exprimat împrumutul la gruparea din Trivale.

Tot absent, dar temporar, a fost și portarul Andrei Udeanu care a fost convocat la Naționala Under 17 pentru un stagiu de zece zile de pregătire centralizată la Tărlungeni în care, în afară de două antrenamente pe zi, sunt programate și trei meciuri de verificare.

Principalul alb-violeților spune că în următoarea perioadă vor mai veni și alți jucători la echipă, ce au jucat în ligile superioare. După terminarea perioadei de pregătire, jucătorii de la SCM Pitești vor începe seria meciurilor de verificare, antrenorul Adrian Dulcea dorind să joace șase amicale, unele dintre acestea fiind deja fixate, iar altele, în curs de perfectare.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Vlăsceanu, Oprea.
Jucători de câmp: Dima, Delcea, Marincău, Dumitrache, A­lexe, Neagu, Boboc, David, Albu, Naciu, Popescu, Giurgea, Ghiță, Marcu, Simion, Tu­rnescu, Pravăț, Dalu, Moisi și Dobra.

Dulcea: „Mă bucur că echipa a rămas aici”

Antrenorul Adrian Dulcea este bucuros că autoritățile locale au găsit o soluție legală de a finanța echipa în continuare, iar SCM Pitești va ră­mâne să joace în Trivale. Principalul piteștenilor are ambiții mari în acest retur de campionat.

– Ați revenit la antrenamente după o lună de pauză…
– Așa este. Față de data inițială ne-am reunit cu o săptămână mai târziu. Sper ca această săptămână să fie de bun augur. Am revenit cu poftă de muncă, pentru că suntem conștienți că ne așteaptă o perioadă destul de grea.

– Care este obiectivul pentru retur?
– Obiectivul meu personal este este să terminăm și returul tot pe primul loc și să promovăm. Avem un lot foarte valoros compus numai din tineri piteșteni de mare perspectivă. Dacă vom avea stabilitate financiară, vom reuși să promovăm.

– Ce jucători vor mai veni la echipă?
– În următoarea perioadă, vom aduce câțiva jucători la echipă, pentru a întări lotul. Sunt în discuții cu mai mulți fotbaliști cu experiență, care au evoluat în ligile superioare. Dacă ne vom înțelege cu ei, foemația va fi mult mai puternică.

– Cum vezi rămânerea echipei la Pitești?
– Mă bucur că, după o perioadă de incertitudine în care s-a vorbit despre mutarea echipei la Alexandria, lucrurile s-au rezolvat. Vreau să mulțumesc autorităților locale că au găsit soluția pentru a continua activitatea la Pitești. Vreau să fim la cel mai înalt nivel cu echipa.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 20 Jan. 2015, 14:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă