Foresta și-a amânat și ea reluarea pregătirii. Popovici explică ce l-a determinat să ia această decizie

Marius ANGHEL 10 Jan. 2017, 13:21 Pregătiri, amicale
Foresta și-a amânat și ea reluarea pregătirii.** Popovici explică ce l-a determinat să ia această decizie

Programată pentru miercuri, 11 ianuarie, reunirea lotului Forestei Suceava a fost amânat pentru săptămâna viitoare, pe 16 ianuarie. Temperaturile foarte scăzute din această perioadă l-au determinat pe antrenorul Cristian Popovici să ia această decizie.

„Ținând cont de frigul de afară, nu-și avea rostul să ne reunim miercuri. Trei zile în plus sau în minus sunt irelevante la începutul pregătirilor. Este timp suficient până la plecarea în cantonament ca jucătorii să se reacomodeze la efort”, a explicat, pentru gazetasv.ro, antrenorul Cristian Popovici.

Pentru început, jucătorii Forestei se vor pregăti la stadionul Areni, iar în perioada 24 ianuarie – 3 februarie au programat un cantonament centralizat la Câmpulung Moldovenesc. Acest stagiu va fi destinat doar acumulărilor. „Nu sunt adeptul amicalelor pe parcursul cantonamentului, mai ales iarna, când terenurile sunt înghețate, iar jucătorii riscă să se accidenteze și să piardă cea mai importantă perioadă a pregătirilor. Îmi doresc să facem patru jocuri de verificare la revenirea din cantonament”, a mai spus Popovici.

Vrea cel puțin trei transferuri

Antrenorul Forestei vrea în această pauză de iarnă cel puțin trei noi jucători. „Îmi doresc întăriri în toate compartimentele, pe posturile de fundaș central, mijlocaș central și atacant. Am văzut că s-au vehiculat câteva nume, acum rămâne să vedem pe cine putem aduce. Dacă ne întărim pe toate cele trei posturi, este în regulă”, a încheiat Popovici.

Printre jucătorii doriți la Foresta se numără fundașii echipei CSM Râmnicu Vâlcea Cătălin Pîrvulescu și Samson Nwabueze, alți doi mijlocași de la Dacia Unirea Brăila, Răzvan Adăscăliței și Cosmin Neagu, dar și atacantul prim-divizionarei ACS Poli Timișoara, Cătălin Vraciu, folosit mai mult la echipa secundă din Liga 3. Pe Adăscăliței, Neagu și Vraciu, Cristian Popovici i-a antrenat și la SC Bacău, acolo de unde a mai adus câțiva jucători atunci când a fost numit la Foresta.

Marius ANGHEL 10 Jan. 2017, 13:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă