FC Hermannstadt începe seria meciurilor de verificare. Pelici, mulțumit de cum decurge pregătirea până acum: „Suntem în grafic”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 10:24 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii sibieni au încheiat cu bine prima săptămână de cantonament centralizat în localitate. Antrenorul Alexandru Pelici a declarat că este îmbucurător faptul că niciun jucător nu acuză probleme de sănătate.

„Suntem în grafic. Nu sunt probleme deosebite, nu am avut incidente neplăcute. Doi jucători doar, Răzvan Dâlbea și Daniel Tătar, acuză mici leziuni musculare, dar nu este ceva care să ne îngrijoreze”, a declarat Pelici.

Componenții echipei FC Hermannstadt rămân în cantonament până vineri, 26 ianuarie, perioadă în care, pe lângă antrenamente, vor susține și câteva meciuri de verificare.

„În săptămâna a doua de cantonament vom continua antrenamentele cu caracter fizic, dar vom susține și trei amicale, toate pe terenul sintetic de la stadionul Municipal. Marți, 23 ianuarie, de la ora 13:00, întâlnim echipa ACS Poli Timișoara, din Liga 1. O zi mai târziu, de la ora 15:00, jucăm cu Performanța Ighiu, iar vineri, 26 ianuarie, de la ora 12:00, e programată partida cu AS SR Brașov”, a mai spus Pelici.

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 10:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă