FC Botoșani și-a testat jucătorii veniți în probă într-un amical cu FC Microbuzul

FC Botoșani și-a testat jucătorii veniți în probă** într-un amical cu FC Microbuzul

FC Botoșani și-a testat jucătorii aduși în probe într-un amical contra formației FC Microbuzul disputat ieri după amiază pe stadionul Mecanex. Antrenorii secunzi ai FC Botoșani Alin Bejan și Vali Bordeanu au testat toți jucătorii veniți în probe.

Puțini au fost cei care au convins, dar Vali Bordeanu încă nu îi trimite acasă pe jucători, ci vrea să-i mai vadă și într-un amical programat sâmbătă cu FCM Dorohoi. Vali Bordeanu spune că sunt câțiva juniori de 16-17 ani care au viitor și de care va avea grijă.

Au început negocierile cu mai mulți jucători

Conducerea clubului FC Botoșani a demarat negocierile cu mai mulți jucători, dar până acum niciunul nu a semnat cu gruparea roș-alb-albastră. Cert este că FC Botoșani nu își mai dorește jucători străini și nici jucători care nu mai fac față în liga I.

„Am început discuțiile cu unii jucători. Din păcate nu avem o piață foarte bună la nivelul acesta. Jucători din campionatele externe nu prea mai dorim. Probabil maxim un jucător vom avea la echipă. Vrem din campionatul intern. Noi am renunțat la șapte jucători și să vedem ce punem în loc. Toată lumea caută jucători. Eu vreau jucători buni de liga a II-a”
, a spus Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

Sursa: Bt online

Pe aceeași temă