FC Botoșani se reunește mâine! Vezi programul echipei lui Popovici

Marius ANGHEL 11 Jun. 2013, 12:28 Pregătiri, amicale
FC Botoșani se reunește mâine!** Vezi programul echipei lui Popovici

Vacanța se încheie la jumătatea acestei săptămâni pentru jucătorii echipei FC Botoșani. Miercuri după amiază, aceștia vor trebui să se prezinte la reunirea lotului care va avea loc la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

Pentru că stadionul Municipal a intrat în reabilitare, lotul echipei FC Botoșani se mută la Sala Polivalentă până la jumătatea lunii iulie când se estimează a fi finalizate lucrările necesare licențierii.

„Reunirea lotului am programat-o miercuri la ora 16.00. Jucătorii și antrenorii se vor reuni la Sala Polivalentă după care vor face primul antrenament pe terenul Victoria sau Mecanex. Până se finalizează lucrările la stadion va fi mai dificil și trebuie să ne adaptăm. Una din variante este Sala Polivalentă”, a precizat Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

Cantonament la Câmpulung și turneu la Chișinău

Echipa nou promovată va face un singur cantonament în această vară. Este vorba de un stagiu montan de pregătire care va avea loc în perioada 19-29 iunie la Câmpulung Moldovenesc. După acest cantonament va urma o serie de meciuri amicale dar până în momentul de față nu s-au stabilit adversarii.

„Vom face un singur cantonament la Câmpulung. Nu vom pleca în străinătate deoarece perioada este foarte scurtă și nu avem această posibilitate. Va fi o pregătire la munte după care vom încerca programăm o serie de meciuri amicale”, a afirmat oficialul botoșănean.

Conducătorii clubului FC Botoșani se confruntă cu probleme în ceea ce privește găsirea adversarilor. Majoritatea echipelor de liga I vor pleca în străinătate pentru a face pregătirea de vară iar cele de liga a II-a încep mult mai târziu pregătire. Una din variantele oficialilor este un turneu în Republica Moldova.

„Este o problemă în ceea ce privește găsirea adversarilor pentru amicale. Am avut o discuție pentru un turneu în Moldova, la Chișinău. Aștept un răspuns în aceste zile. Ar fi o variantă bună pentru că este aproape. Mai căutăm adversari și în țară pentru că avem nevoie de cât mai multe meciuri amicale”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Se pun în vânzare abonamentele pentru Liga I

Tot în cursul acestei săptămâni vor fi stabilite și prețurile biletelor și abonamentelor pentru următorul sezon competițional ce va începe pe data de 20 iulie. Abonamentele ar putea fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare.

Oficialii FC Botoșani așteaptă ședința Comitetului Executiv care va avea loc în această săptămână. În cadrul acestei ședințe se va decide componența ligii I în sezonul 2013-2014 și se va ști cu exactitate câte echipe vor fi la startul campionatului.

În plus, va trebui un soft special pentru emiterea de bilete și abonamente ce va fi finalizat până la sfârșitul acestei săptămâni.

„Pentru partea de emitere bilete va fi un soft special. Se lucrează acum. Până pe 20 iunie sperăm să putem emite abonamente. Mai trebuie să așteptăm să decizia Federației Române de Fotbal cu privire la noul format al ligii I, cu numărul de echipe și cu programarea meciurilor. Trebuie să știm pentru câte meciuri putem emite bilete”, a precizat Petrică Parfenov, director Elsaco.

Conducătorii clubului FC Botoșani spun prețul biletelor va fi diferit, în funcție de zonele stadionului și va costa între 10 și 20 de lei.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 11 Jun. 2013, 12:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă