FC Botoșani își prezintă lotul cu mare fast!

22 Aug. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
FC Botoșani** își prezintă lotul cu mare fast!

FC Botoșani își va prezenta astăzi după amiază lotul de jucători cu care va aborda noul sezon competițional. Oficialii grupării au pregătit în afara amicalului cu Rapid CFR Suceava o serie de acțiuni demonstrative de arte marțiale, frestyle football și echitație.

Oficialii au anunțat că accesul suporterilor în incinta „Municipalului” va avea loc începând cu ora 16.45, urmând ca cei prezenți să aibă parte de mai multe surprize.

„Va fi o demonstrație de forță a celor de la Anvi Security, firma ce se ocupă de ordinea și siguranța pe Stadionul Municipal și o demonstrație freestyle football. După succesul de anul trecut nu putea să lipsească reprezentația de echitație a celor de la «Cai de Vis»”, a declarat Dumitru Brânză, managerul FC Botoșani.

Acesta a adăugat că jucătorii vor fi prezentați în stil occidental, iar fiecare le va face cadou suporterilor mingi cu autografele tuturor jucătorilor din lot.

Cornel Șfaițer, președintele executiv al clubului, s-a arătat încrezător în ceea ce privește reușita acestui eveniment. „Aștept ca suporterii să răspundă eforturilor noastre cu aceeași monedă și să fie în număr cât mai mare la acest eveniment”, a declarat Cornel Șfaițer.

Un spectacol de excepție au pus la punct și membrii galeriei Dark Hoolingans, care așteaptă la duel galeria suceveană pentru a reedita întâlnirile puternic animate de cele două galerii din trecut.

Sursa: Bt online

22 Aug. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă