FC Botoșani în căutare de antrenor

19 Jan. 2009, 11:40 Pregătiri, amicale
FC Botoșani în căutare de antrenor

Dacă din punct de vedere financiar FC Botoșani pare să-și fi rezolvat oarecum situația, în schimb conducerea clubului are mari probleme când vine vorba de numirea antrenorului principal. Fostul tehnician al FCM Bacău, Cristi Popovici, nu poate semna un nou contract datorită mult vehiculatei legi a antrenorilor, în aceeași situație se află și secundul său Marius Gireadă.


„Am vorbit cu Mircea Rădulescu și din păcate nici Marius Gireadă nu va putea fi antrenor principal. Trebuie să găsim o soluție și probabil vom transfera un jucător care deține licența A și care va fi antrenor principal”
, a spus Cornel Șfaițer, vicepreședintele CA al FC Botoșani.

Legat de perioada de pregătire, botoșănenii vor pleca miercuri în cantonament la Câmpulung, unde vor efectua antrenamente timp de zece zile. Un lucru interesant este că aceștia nu au programat nici un amical pentru aceastp perioadă și nici nu vor aduce jucători în probe.


„Încă nu am stabilit lotul de jucători care va merge în cantonament, dar nici nu am foarte multe variante. În momentul de față am 26 de jucători la pregătire și mai aștept încă doi. Cert este că în cantonament vor merge 26 de jucători. Până miercuri vom decide lotul pentru cantonament și pe care ne vom baza pentru retur. Nu vom testa jucători la Câmpulung, cantonamentul îl vom folosi pentru pregătirea echipei și nu pentru a testa alți jucători. De asemenea, nu cred că vom programa vreun joc în cele zece zile în care stăm în cantonament. Nu sunt adeptul jocurilor de pregătire în cantonamentele de iarnă. Prefer ca echipa să facă o pregătire fizică bună și abia apoi să facem meciuri amicale. Pot apărea accidentari și jucătorii pierd pregătirea de iarnă care este foarte importantă”
, a spus Cristi Popovici.

www.sport.botosani.ro

19 Jan. 2009, 11:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă