FC Botoșani a remizat la unu cu Dunărea Galați

19 Aug. 2012, 12:55 Pregătiri, amicale
FC Botoșani a remizat la unu cu Dunărea Galați

FC Botoșani a încheiat la egalitate partida amicală disputată ieri la Bacău împotriva formației Dunărea Galați, scor 1-1. Roș-alb-albaștrii au deschis scorul prin atacantul Fulop, care a marcat după o centrare a lui Maghici de pe partea dreaptă.

Tehnicianul Costel Orac a trimis în teren în prima repriză echipa de bază cu care intenționează să înceapă campionatul. La pauză a schimbat toată echipa și trimis în teren restul componenților lotului.

Următorul meci amical este programat miercuri contra formației Rapid CFR Suceava când va avea loc și prezentarea oficială a lotului.

Iftime: „Nu a fost diferență între titulari și rezerve”

Principalul finanțator al FC Botoșani s-a arătat ceva mai mulțumit de prestația echipei după meciul de astăzi. Oficialul botoșănean a remarcat faptul că nu s-a văzut nicio diferență între titular și rezerve.

„E bine. A fost un meci de pregătire util contra unui adversar incomod. Am marcat un gol frumos, am dominat, ne-am creat multe ocazii. Dacă urmărea să câștigăm sunt convins că o făceam fără problem. S-a jucat cu două echipe diferite și încă o dată am văzut că avem un lot bun. Nu a fost diferență între titulari și rezerve. Eu sunt optimist dar asta nu înseamnă că vom câștiga foarte ușor toate meciurile. Suntem buni doar dacă muncim. Lotul este unul bun dar așteptăm să vedem ce se întâmplă în liga a II-a. E posibil să mai aducem jucători dacă sunt peste ceea ce avem la ora actuală”, a spus Valeriu Iftime.

Șfaițer: „Nu vor fi meciuri ușoare în campionat. Toate echipele se vor mobiliza când vor juca cu noi”

Președintele clubului FC Botoșani este mulțumit de prestația echipei în meciurile de pregătire dar susține că în campionat va fi mai dificil. Oficialul botoșănean consider că toate echipele se vor mobiliza deoarece FC Botoșani este una din candidatele la promovare.

„A fost un meci de luptă, pe un teren greu. Echipa s-a mișcat destul de bine. Calitate avem. Acum să vedem vor evolua în meciurile oficiale. E clar că nu vor fi meciuri ușoare în campionat. Toate echipele se vor mobiliza când vor juca cu noi. Totul depinde cum vom fi conectați la fiecare meci. Mai avem un amical miercuri cu Suceava după care pe 28 august vom juca în Cupa României. Cel mai probabil vom juca cu FCM Dorohoi. Cu siguranță nu va fi un meci ușor”, a spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

Foto: Eduarad BLAGA

19 Aug. 2012, 12:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă