FC Bihor și CSM Râmnicu Vâlcea au remizat la Gyula! Vâlcenii au marcat pentru ambele echipe

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 11:42 Pregătiri, amicale
FC Bihor și CSM Râmnicu Vâlcea au remizat la Gyula!** Vâlcenii au marcat pentru ambele echipe

FC Bihor s-a deplasat marți în Ungaria, la Gyula, unde a disputat cel de-al cincilea meci amical din pregătirile din această iarnă. „Roș-albaștrii” au întâlnit de această dată un adversar mai valoros, după ce în primele patru partide s-au confruntat cu echipe din ligile a III-a și a IV-a. CSM Râmnicu Vâlcea, una dintre fruntașele seriei a II-a a Ligii a II-a, a fost parteneră de întrecere marți pentru orădeni, vâlcenii fiind în cantonament în Ungaria, la Gyula, încă din data de 2 februarie.

Partida, disputată pe un teren foarte bun, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după o primă repriză echilibrată și o parte secundă în care jucătorii de la FC Bihor au evoluat foarte bine, dominându-și adversarul.

Primul gol a fost înscris în prima repriză, în minutul 31, după ce fundașul central bihorean Claudiu Pascariu a intervenit neregulamentar în suprafața de pedeapsă asupra lui C. Tănasă, același jucător de la vâlceni transformând și lovitura de la 11 metri dictată de arbitrul maghiar.

În replică, tot în prima repriză, în minutul 37, orădenii au trecut pe lângă egalare, dar lovitura liberă executată de S. Ianc, de la 22 de metri a fost deviată de lângă bară în corner.

În repriza a doua fața jocului s-a schimbat, orădenii trecând la controlul jocului, pe care l-au dominat destul de clar, iar în minutul 57 a survenit și egalarea. Atunci, fundașul A. Achim a centrat de pe partea stângă, iar fundașul central al vâlcenilor Cătălin Pârvulescu, vrând să respingă, a trimis cu capul, din 8 metri, balonul în proprie poartă.

Înainte de golul egalizator, în minutul 54, FC Bihor și-a mai creat o ocazie bună, când centrarea lui Mihuț a fost reluată cu capul din 8 metri de S. Ianc puțin pe lângă poartă.

Partida a avut ritm, ambele echipe fiind mulțumite de testul pe care l-au susținut.

La FC Bihor, prima modificare de jucători s-a produs încă din minutul 13, când Hadăr, accidentat a fost înlocuit cu R. Lukacs.

De partea cealaltă, la vâlceni au evoluat și foștii jucători ai FC Bihorului, A. Popescu și Deaconescu, dar și L. Todea, jucător transferat în această iarnă de la CS Oșorhei.

Antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici a trimis în teren echipa: Sălăjan (60 Smaranda) – Mihuț (60 Letan), Pascariu (70 Mintaș), Fl. Lazăr (79 Bactăr), A. Achim (79 R. Lupu) – Străuț, Haș (60 M. Stancu) – S. Ianc (73 M. Popa), Sorian (60 Ov. Bic), Fl. Pop (79 Zs. Lukacs) – Hadăr (13 R. Lukacs).

De partea cealaltă, antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Claudiu Niculescu, a utilizat formația: Fl. Matache (46 A. Popescu) – Samson (46 Deaconescu), C. Pârvulescu, I. Stoica, Briceag (46 E. Stoica), Ov. Popescu, L. Todea (46 M. Cârstoiu), B. Geantă (46 Ad. Popa), C. Tănasă, D. Iancu (46 Ad. Codin), C. Nkongue (46 A. Crețu).

„Am jucat cu o echipă care are un obiectiv diferit de al nostru, cel puțin pentru moment, și anume, accederea în prima ligă, o echipă foarte bună, o echipă care are șanse și care se găsește în momentul de față pe locul II în clasament. A fost un joc bun de pregătire, pe un teren bun pentru această perioadă și mă bucur că am reușit să plecăm neînvinși. Am egalat printr-o execuție nefericită a jucătorului vâlcean, dar am avut șansele noastre pe care le-am irosit. Mă bucur că băieții încep să înțeleagă din ce în ce mai mult ceea ce dorim de la ei, mă bucur că fizic putem să ducem 90 de minute fără să avem momente de cădere în joc și mă bucur că marea majoritate a jucătorilor sunt sănătoși. Sper ca la Hadăr să nu fie o problemă foarte gravă și să fie ceva care să treacă în cel mai scurt timp”, a declarat, după meci, antrenorul echipei orădene, Alexandru Pelici.

„A fost un joc bun pentru noi, am întâlnit o echipă destul de bună a campionatului nostru, împotriva căreia, din păcate, în campionat am pierdut de două ori. Echipa este în creștere, din ce am văzut eu, și ca așezare și ca dăruire și rezultatul s-a văzut în teren astăzi”, a declarat, la rândul său, jucătorul orădean Florin Lazăr.

În următoarea partidă amicală, FC Bihor va întâlni sâmbătă, 15 februarie, pe teren propriu, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, formația de primă ligă, ACS Poli Timișoara.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 12 Feb. 2014, 11:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă