FC Bihor a început cu dreptul amicalele: 4-0 cu FC Hidișelul

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 16:01 Pregătiri, amicale

FC Bihor a debutat cu o victorie clară în jocurile amicale din stagiul de pregătire din această iarnă.

Marți, pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului din Oradea, „roș-albaștrii” au întâlnit echipa de liga a IV-a FC Hidișelul de Sus, pe care a întrecut-o cu scorul de 4-0, după ce la pauză conducea cu 1-0. A fost un joc bun, animat, pentru ambele echipe, aflate la începutul seriei partidelor amicale.

Primul gol al disputei l-a reușit în minutul 32 R. Lukacs, care a finalizat din patru metri, o centrare venită de pe dreapta de la Mihuț.

În repriza a doua s-au înscris celelalte trei goluri. Mai întâi, în minutul 58, după o diagonală a lui Letan, de pe partea dreaptă, Hadăr, intrat la pauză, a câștigat duelul cu Pocian și a finalizat în colțul lung al porți adverse.

Apoi, în minutul 69, Ovidiu Bic a avut o incursiune în careu și a șutat pe jos, în dreapta portarului.

În fine, cel de-al patrulea gol, l-a înscris I. Ban, în minutul 83, tot cu un șut pe jos.

Antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici, a trimis în teren în prima repriză următoarea echipă: Sălăjan – Mihuț, Mintaș, Fl. Lazăr, A. Achim (min. 38 R. Lupu) – S. Ianc (min. 38 Fl. Pop), Haș, Străuț, Zs. Lukacs (min. 38 Ov. Bic) – Sorian – R. Lukacs.

În repriza a doua, pentru orădeni au evoluat: Fildan – Letan, Pascariu, Bactăr, R. Lupu (min. 86 Lorincz) – Fl. Pop (min. 76 I. Ban), M. Popa, M. Stancu, Ov. Bic (min. 70 I. Cuc) – S. Ianc (min. 67 Nichita) – Hadăr.

De partea cealaltă, pentru echipa din Hidișel au jucat: Barabaș – Bulz, Pocian, Ciuciu, Giura – Fărcuța (min. 76 Beudean), Lupuț (min. 61 Cozac, min. 79 Filip), Țepele (min. 62 Sundas), Briciu (min. 56 Puie) – Z. Bundea (min. 72 Țărău) și D. Cuc (min. 70 Lascu)

VEZI mai multe POZE de la amical

„A fost un antrenament bun și nu neapărat un joc de pregătire foarte, foarte bun, pentru că nu a fost pe un teren de dimensiuni normale, dar a fost un antrenament foarte bun. Mă bucur că am reușit să pășim cu dreptul în jocuri”, a declarat, după joc, antrenorul principal al FC Bihorului, Alexandru Pelici.

În următorul meci, FC Bihor va evolua vineri, în ultima zi de cantonament, în compania unei alte echipe de ligă a IV-a, Crișul Sântandrei. Meciul va avea loc la Salonta, cu începere de la ora 11.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 29 Jan. 2014, 16:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă