Farul nu mai joacă cu Siena, Livorno și Mantova

24 Jul. 2009, 17:13 Pregătiri, amicale
Farul nu mai joacă cu** Siena, Livorno și Mantova

Elevii lui Marius Șumudică se pregătesc pentru al doilea cantonament al verii, pe care îl vor susține în Montecatini. În acest cantonament jucătorii Farului nu au programate până acum decât patru amicale.

Oficialii Farului aveau programate meciuri tari în acest cantonament cu Siena, Livorno și Mantova. Însă toate aceste amicale au căzut. În schimb marinarii vor juca cu Lucchese, Eupen Tubize, Sangiovanesse și o selecționată formată din jucători liber de contract din primele două ligi italiene.

 

În cantonament nu vor fi luați stranierii Farului – Goran, Rastovac și Pahor – deoarece conducerea intenționează să se dispenseze de jucători cu contracte mari. „Au salarii foarte mari și nu le putem duce. Dacă nu ne înțelegem cu jucătorii, vor evolua la echipa a doua", a declarat Șumudică.

 

În ceea ce privește campania de transferuri, antrenorul Farului a declarat că Larie și Daniel Florea vor fi împrumutați la alte echipe. La capitolul veniri figurează, însă, Pașcovici și Cristocea, jucători care sunt în tratative avansate cu Farul.

 

Farul va susține în această seară ultimul joc de prgătire înaintea celui de-al doilea cantonament, în compania concitadinei Portul Constanța.

 

Articol scris de: Fechita Bogdan Andrei
 

24 Jul. 2009, 17:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă