Falub: „Simt îngrijorare, dar nu panică”

19 Aug. 2012, 13:58 Pregătiri, amicale
Falub:**

UTA a rămas repetentă în fața unei colege de serie, care nu-și propune, sau cel puțin nu declară sus și tare, că dorește să promoveze la finalul sezonului. Luceafărul Oradea a marcat patru goluri în poarta arădeană, fără a primi vreunul, punându-l serios pe gânduri pe antrenorul „textilist”.

„E urât că am pierdut la o așa diferență mare de scor. Simt îngrijorare, dar nu panică, mai sunt două săptămâni pnă la debutul sezonului. Cred că am făcut multe greșeli în apărare, au existat destule nesincronizări în toate compartimentele, avem o grămadă de lucruri de pus la punct în cel mai scurt timp”, a declarat Adrian Falub, care l-a testat în amicalul de la Borș și pe atacantul slovac de 20 de ani, Micha Smetana.

Exceptându-l pe Zenga, tehnicianul „textilist” nu a dorit să-și exprime părerea despre fotbaliștii aflați în probe, ci doar a ținut să sublinieze că: „Încă nu avem niciun atacant legitimat”. Cât despre fiul fostului mare portar italian, Falub a spus: „E un atacant interesant, care vine dintr-un fotbal bun și asta chiar dacă a evoluat în eșaloanele inferioare din Peninsulă. Trebuie văzut dacă vom reuși să aducem acel vârf de careu pe care ni l-am dorit încă de la începutul pregătirilor”.

Precizând încă odată că, realist vorbind, în acest moment UTA nu are față de echipă de primele locuri, „princiaplul” arădenilor speră ca zilele rămase până la încheierea perioadei de transferuri să aducă ceva bun în sensul creșterii calității lotului. „Astăzi, nu are rost să ne păcălim singuri. Sigur, eu mi-aș doi să promovăm, dar la felul cum ne prezentăm acum nu cred că are rost să ne facem prea multe speranțe”, a afirmat Falub, care, mergând mai departe, consideră că ACS Poli e favorită în derby-ul primei runde a Ligii a II-a. „Din punctul de vedere a numelor din lot, timișorenii mi se par o echipă solidă, competitivă și chiar experimentată. Au și un antrenor care și-a confirmat valoarea, cred că au prima șansă în duelul cu noi”, a adăugat fostul fundaș al Clujului.

19 Aug. 2012, 13:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă