Falub explică de ce a refuzat-o pe „U”: „Cred că se poate face treabă la UTA”

29 Jul. 2012, 15:28 Pregătiri, amicale
Falub explică de ce a refuzat-o pe

UTA a reușit să se impună în ambele partide disputate sâmbătă în țara vecină. Arădenii au trecut cu 2-0 de Szolnok MAV și cu 1-0 de Gyula Termal, cucerind astfel trofeul patrulaterului din Ungaria.

„Participarea noastră acolo a fost o acțiune reușită, am reușit să ne dăm seama de potențialul unor jucători. Cred că din acest moment la UTA nu ar trebui să mai sosească jucători în probe, ci doar fotbaliști cu nume care să ne ajute imediat”, a declarat Adrian Falub.

Tehnicianul grupării arădene a vorbit și despre posibilitatea ca noul sezon a ligii secunde să înceapă pe 1 septembrie: „Sigur, mi-aș dori să înceapă campionatul cum s-a programat inițial, pe 18 august sau cel puțin cât mai devreme posibil. La un moment dat și fotbaliștii se satură de atâtea amicale și vor să simtă miza jocurilor oficiale, unde cred că se vor exprima altfel pe teren”.

Jucătorii arădeni au primit liber până miercuri seara, în idea în care se dorește a fi ultimele zile libere înaintea începerii sezonului așa cum s-a stabilit inițial, pe 18 august.

Adrian Falub a mai punctat încă odată de ce a optat să rămână la Arad în defavoarea echipei sale de suflet, U Cluj, care l-a ofertat săptămâna trecută: „Am făcut-o deoarece cred că se poate face treabă la UTA și asta pentru că simt foarte aproape conducerea clubului care încearcă să facă un lot cât mai bun și să ofere condiții optime de performanță”.

Sursa: Sport Arad

29 Jul. 2012, 15:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă