Falub: „Există riscul să nu ne reunim nici luni”

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 15:35 Pregătiri, amicale
Falub:** „Există riscul să nu ne reunim nici luni

În timp ce marea parte a grupărilor ligii secunde s-au întors deja la treabă, unele dintre ele având chiar și două săptămâni de pregătire în spate, UTA se scaldă în ape tulburi. În ideea ca finanțatorul Giovanni Catanzariti să găsească soluții de continuitate, echipa „textilistă” și-a amânat de două ori reunirea, ultimul termen fiind ziua de luni.

Însă, cel puțin Adrian Falub nu agreează o începere forțată a activității. „Noi încă sperăm ca președintele să aibă vești bune pentru noi, altfel nu văd cum să ne reunim și luni. Pe lângă importanta problemă a salariilor restante, mai există și cele ce țin de cazarea și masa jucătorilor. Ce să le spunem acestora dacă starea de incertitudine persistă? Situația ar deveni foarte grea dacă nu am demara antrenamentele nici luni. Și așa suntem deja în urmă cu pregătirea față de alte echipe, orice zi de întârziere ne încurcă și mai mult”, a recunoscut antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, care va reveni sâmbătă la Arad pentru a discuta cu cărțile pe față ce urmează a fi de făcut la gruparea din Calea Aurel Vlaicu.

În tot acest timp, utiștii și-au reluat antrenamentele pe cont propriu sau, în cazul fotbaliștilor arădeni, la comun cu colegi de-ai lor. Bineînțeles, această pregătire nu se compară cu cea făcută într-un cadru organizat, cum și un cantonament de iarnă ar fi necesar în perspectiva unui an competițional mai important în cea de-a doua parte a sa.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jan. 2013, 15:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă