Falub e la Arad, a asistat la antrenament, dar încă n-a fost convins

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:21 Pregătiri, amicale
Falub e la Arad, a asistat la antrenament, dar încă n-a fost convins

Deși se află de aseară la Arad, iar în această dimineață a asistat ca spectator la antrenamentul „alb-roșiilor”, Adrian Falub nu a acceptase încă funcția de antrenor principal al „Bătrânei Doamne”. Din informațiile Sport Arad, finanțatorii Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti sunt încă la capitolul promisiuni, ceea ce nu-l mulțumește deloc pe tehnicianul clujean, care ar dori fapte acum că nu a mai rămas nicio lună de zile până la importantul meci de la Satu Mare.

Așa că, în ciuda faptului că Dorin Micșa s-a grăbit să anunțe oficial numirea lui Falub ca „principal” până în luna iunie a acestui an, lucrurile nu stau tocmai așa. Probabil, antrenorul nu va conduce nici ședința de pregătire din această după-amiază, iar dacă nu i se vor oferi condițiile de performanță cerute va părăsi din nou Aradul.

Fostul fundaș al Universității Cluj a afirmat deja că nu ar reveni în Calea Aurel Vlaicu dacă nu va obține sprijinul suporterilor, care s-au delimitat deja de FC UTA SA prin retragerea drepturilor federative. În plus, contractul lui Falub oricum nu va putea fi înregistrat la Federația Română de Fotbal până ce nu se va încheia litigiul cu Eugen Trică, amânat încă o dată .

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 17:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă