Elevii lui Niculescu au făcut scor cu o nou-promovată

Mihai Andries 28 Jul. 2014, 14:32 Pregătiri, amicale
Elevii lui Niculescu** au făcut scor cu o nou-promovată

Fotbaliștii de la CS Mioveni au disputat, sîmbătă dimineață, cel de-al treilea joc de verificare din această perioadă de pregătire. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a întîlnit, pe stadionul de la Ștefănești, pe CS Dinicu Golescu Cîmpulung, nou-promovată în Liga a III-a.

Confruntarea dintre cele două echipe a fost cîștigată de fotbaliștii de la Mioveni, care au reușit să se impună cu 3-0, prin golurile marcate de Năstăsie (2) și Eduard Stoica. Deși a pierdut la scor de neprezentare, formația pregătită de Alexandru Popovic le-a dat o replică destul de bună argeșenilor. După primele 45 de minute, scorul dintre cele două echipe a fost unul alb.

Mioveniul a deschis scorul imediat după revenirea de la cabine, prin Năstăsie, care a transformat o lovitură de pedeapsă. Galben-verzii și-au majorat avantajul pe tabela de marcaj, cu 20 de minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Fundașul Eduard Stoica, venit, acum cîteva zile, de la CSM Rîmnicu Vîlcea, a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 m, care s-a oprit direct în vinclu. Cinci minute mai tîrziu, Năstăsie a stabilit scorul final, cu un șut din fața porții, din centrarea lui Negoiță.

Antrenorul Mioveniului a avut posibilitatea să vadă la lucru toți jucătorii pe care îi are în lot și a reușit să estimeze în mare care este potențialul fiecăruia. În afară de cele trei goluri marcate, galben-verzii au mai avut și alte oportunități de a marca, irosite de Stan, Năstăsie, Vintilă, Ayza și Dragalina.

Mulțumiți de joc

Oficialii grupării de la Mioveni s-au declarat mulțumiți de evoluția echipei, din jocul cu muscelenii. „A fost un meci specific de pregătire, în care ambele echipe au încercat să arate ce pot. Sînt mulțumit de felul în care s-au mișcat jucătorii. Chiar dacă au primit trei goluri, Cîmpulungul a arătat ca o echipă destul de bună pentru Liga a III-a. Diferența s-a făcut după pauză, cînd noi am introdus în teren fotbaliștii experimentați”, a declarat, după meci, Daniel Barbu, directorul sportiv al Mioveniului.        
Gol la debut

Aducerea fundașului Eduard Stoica de la  CSM Vîlcea la CS Mioveni pare să fie o mutare in­spi­­­rată pentru galben-verzi. Fotba­listul, venit de la fosta echipă a lui Claudiu Niculescu, a reușit să înscrie chiar la primul amical jucat în tricoul galben-verde. Eduard Stoica va pleca apoi cu argeșenii în cantonament, iar la revenirea în localitate, va semna și contractul.
Pleacă în cantonament

Fotbaliștii de la CS Mioveni vor pleca, astăzi, în cantonament, la Cheile Grădiștei, unde vor sta zece zile. Antrenorul Claudiu Niculescu va deplasa la munte un lot de 27 de jucători, care vor tra­ge din greu, pentru a-l convinge pe tehnician că merită să fie titulari. În funcție de randamentul pe care îl vor avea, staff-ul tehnic al echipei va decide dacă mai este sau nu nevoie și de alți fotbaliști.

Patru meciuri de verificare

În cantonamentul de la Cheile Gră­diștei, galben-verzii vor disputa patru jocuri de verificare. Do­uă dintre acestea vor fi cu echipe de liga secundă, unul cu o echipă de Liga a III-a, iar altul cu o formație de divizia județeană. Primul meci este programat pe 31 iulie, cînd Mioveniul va întîlni CS Rîșnov, echipă de Liga a IV-a. Pe 3 au­gust, galben-verzii vor întîlni Unirea Tîrlungeni, formație care, în sezonul trecut, a evoluat în pri­ma serie a ligii secunde. Pe 5 august, argeșenii vor da piept cu Unirea Slobozia, echipă din seria I a ligii secunde. Ultimul lor joc este programat pe 7 august, cînd vor întîlni echipa de Liga a III-a FC Zagon sau pe ACS Berceni, for­mație din cel de-al doilea eșalon.

CS Mioveni, repriza I: Croitoru – Cotigă, Ionescu, Rada, Cătălin Stan – Greu, Biceanu, Răuță, Alin Popa – Dragalina, Ayza.
CS Mioveni, repriza a II-a: Popescu – Bogdan Stancu, Bogdan Stancu II, Calvin, Eduard Stoica – Mazilu, Negoiță, Răuță, Abuzătoaie – Năstăsie, Nilă. Pe parcurs, au mai intrat Vintilă, Schiopu, Galan și Iordache.
Antrenor: Claudiu Niculescu.

Dinicu Golescu, repriza I: Ad. Tănase – Andrei, Dulgheru, Vaciu, Băduleanu – Mălăncioiu, Mihăilescu, Anghelina, Jenaru, Heroiu – Mazarache.
Dinicu Golescu, repriza a II-a: Moise și Ene – Preda, Stănceascu, Chira, Oancea, Florescu, Ungureanu, Toader, Lulea, Fl. Tănase
Antrenori Alecsandru Popovici și Ovidiu Tica


 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 28 Jul. 2014, 14:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă