Dunărea Călărași și Metalul Reșița și-au măsurat forțele la Izvorani. Avram a decis amicalul

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 17:44 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași și Metalul Reșița și-au măsurat forțele la Izvorani.** Avram a decis amicalul

În fața celui mai puternic adversar întâlnit până acum în meciurile de pregătire, Dunărea Călărași a obținut o nouă victorie, bifând astfel al cincilea succes în tot atâtea jocuri. Sâmbătă, echipa lui Adrian Mihalcea a trecut cu 1-0 de colega de campionat Metalul Reșița.

Desfășurat pe terenul sintetic al bazei olimpice de la Izvorani, amicalul dintre Metalul Reșița și Dunărea Călărași a fost decis de golul destul de rapid marcat de noua achiziție Alexandru Avram. Jucătorul venit de la AFC Hărman a înscris dintr-o „indirectă” obținută tot de el în suprafața de pedeapsă a echipei pregătite de Mihai Stoica. În rest, jocul dintre cele două echipe a fost unul echilibrat.

„Deși am jucat pe o suprafață grea și pe un frig pătrunzător, consider că am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză. Am văzut atitudine plus câteva realizări personale ale unora dintre jucătorii mei. A fost un test foarte util, ținând cont că am jucat pentru prima oară împotriva unei formații din Liga a 2-a”, a spus după joc, citat de Arena, antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea, care nu i-a utilizat pe Kanda, ușor accidentat, Preoteasa, Dat și Nedelcu.

Metalul a început meciul în formula: Ignat – Cioranu, Cr. Munteanu, Cr. Dima – Dănănae, Fl. Pîrvu, Bortoneanu, Lupu – Buduroi, Dina, Oct. Vasile. În a doua repriză au mai intrat: Kololo – Stanca, Oancea, Păstrașcu și Paraschiv.

Dunărea, prima repriză: C. Lungu – Ibrian, Sil. Matei, Șandru, Bg. Stancu – Val. Balint, Cr. Pșscaș, C. Cristea, Licu – Danciu, Al. Abram
Dunărea, repriza secundă: Gab. Popa – Țenea, Ibrian, Mardare, Mihuț – Ciocâlteu, Cincă, Dincă, V. Petre – M. Ștefan, Țîră

Pentru Dunărea urmează un meci amical în deplasare cu FC Voluntari II, miercuri, iar ultimul test îl are programat sâmbătă, de la ora 12:00, la Galați, cu Dacia Unirea Brăila.

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 17:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă