Dunărea Călărași i-a rezistat Concordiei doar o repriză. Mihalcea a renunțat la trei jucători după amicalul de la Chiajna

Marius ANGHEL 07 Feb. 2016, 11:35 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași i-a rezistat Concordiei doar o repriză.** Mihalcea a renunțat la trei jucători după amicalul de la Chiajna

După egalul de vineri cu FC Academica Clinceni, scor 2-2, Concordia Chiajna a jucat a doua zi, sâmbătă, cu un alt adversar din prima serie a Ligii 2. Formația ilfoveană a primit, din nou pe teren propriu, vizita liderului Dunărea Călărași, pe care l-a învins cu 4-1. Trupa pregătită de Adrian Mihalcea a deschis scorul în prima repriză și a fost egala Concordiei la pauză, însă în a doua repriză a încasat alte trei goluri ce au dus la rezultatul final al amicalului.

Călărășenii au început bine jocul desfășurat pe sinteticul de la Chiajna. Profitând de o pasă excelentă a lui Stoica, marocanul Alami (22) a finalizat cu un șut sub bară un contraatac rapid. Avantajul minim a rezistat până în prelungirile primei reprize, atunci când Concordia a reușit egalarea prin Răducanu (45+1), care a înscris cu o lovitură de cap de lângă Panait. Ilfovenii au punctat însă în partea a doua a jocului de încă trei ori, prin Cristescu (49) și Serediuc (78, 84).

La finalul jocului, antrenorul Dunării a renunțat la cei trei jucători pe care îi avea în probe: Ionuț Puțanu (titular cert la FC Brașov în prima parte a sezonului, dar sub contract cu FC Viitorul), Alexandru Lazăr (ex ACS Poli) și Dănuț Ivănică (ex FCM Baia Mare). Astfel, călărășenii au rămas doar cu un trasfer efectuat în această perioadă de pregătire, cu Ionuț Vînă (împrumut de la FC Viitorul).

„Am discutat cu Adi Mihalcea și mi-a spus că renunță la Puțanu, Lazăr și Ivanică. În ceea ce-l privește pe Chipirliu, de la Galați, am primit un mesaj din partea lui chiar azi, comunicându-ne că a optat pentru o altă echipă” a declarat președintele Dunării, Constantin Ștefan.

Adrian Mihalcea a folosit împotriva Concordiei formala de joc: C. Lungu (G. Popa 46) – Tenea (Săveanu 60), Bg. Panait (Puțanu 53), M. Popescu (Bumbac 53), Mureșan (V. Petre 60) – S. Matei (Preoteasa 53), S. Popescu (Al. Lazăr 53) – Vînă (Vădrariu 53), Alami (V. Andrei 46), Al. Stoica (M. Ștefan 60) – Ivănică (Kanda 46).

Valentin Alexandru și Botea, ambii cu probleme medicale, n-au fost utilizați deloc.

Următoarele amicale ale Dunării Călărași:

Miercuri, 10 februarie, ora 12.00
Delta Dobrogea Tulcea (Liga 3) – Dunărea (partida se va juca la Galati, pe teren sintetic)
Sâmbătă, 13 februarie, ora 11.00
Venus Independența (Liga 4) – Dunărea
Miercuri, 17 februarie, ora 12.00
FC Viitorul (Liga 1) – Dunărea
Sâmbătă, 20 februarie, ora 11.00
Dunărea – Farul Constanța (Liga 2)

Foto: Sport călărășean

Marius ANGHEL 07 Feb. 2016, 11:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă