Dumitrescu și Schumacher, nemulțumiți după amical

11 Feb. 2012, 18:59 Pregătiri, amicale
Dumitrescu și Schumacher,** nemulțumiți după amical

Antrenorul Viorel Dumitrescu a fost mulțumit în urma victoriei obținute de elevii săi în fața celor de la Juventus București. Tehnicianul grupării din Trivale a fost dazamăgit însă de terenul pe care s-a jucat partida, afirmând că jucătorii riscau să se accidenteze foarte grav.

„A fost un test util pentru noi asta chiar dacă principala preocupare a jucătorilor a fost să își mențină echilibrul. În asemenea condiții nu putem vorbi de scheme de joc ci doar despre o pregătire fizică unde am putut vedea potențialul jucătorilor. Consider că am făcut un meci bun reușind să învingem o colegă de serie și sper ca în următoarele partide de verificare să putem juca pe un teren mult mai bun. Rămân la opinia mea că returul ar trebui amânat.”, a spus antrenorul piteștenilor.

Schumi: „Nu pot să trag niciun fel de concluzie”

Chiar dacă echipa a pierdut, Constantin Schumacher, antrenorul celor de la Juventus București a declarat că este mulțumit de jocul făcut de elevii săi.

„Am o echipă foarte tânără și este bine să îmi văd jucătorii cât mai des pe teren. Nu pot să trag niciun fel de concluzie după un asemenea meci pentru ca terenul a fost foarte prost, iar meciul nu a fost de o foarte bună calitate. FC Argeș este o echipă cu jucători talentați și cred că s-ar putea menține în fruntea clasamentului dacă ar mai transfera 2,3 jucători”.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Foto: Mihai Neacșu

11 Feb. 2012, 18:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă