Dulcea: „Cea mai mare dorință a mea este să avem din nou suporterii lângă noi”

Marius ANGHEL 26 Feb. 2013, 12:38 Pregătiri, amicale
Dulcea:**

Pe data de 9 martie se va disputa primul meci din actuala ediție a returului de campionat în Liga a II-a la fotbal. Echipa antrenată de Iulian Crivac va juca în compania celor de la Luceafărul Oradea, într-un meci ce va avea loc pe teren propriu. Piteștenii speră să se impună în acest prim meci al anului pe propriul stadion, dar gândurile lor zboară și către o mai bună colaborare cu fanii.

De aceeași părere este și antrenorul secund al echipei din Trivale, Adrian Dulcea, cel care ne-a declarat: „Cea mai mare dorință a mea este ca la un moment dat să putem avea din nou suporterii lângă noi. Pe de o parte îi înțelegem și pe ei pentru că nu este ușor ca de 3 sau 4 ani echipa să se afle în liga secundă, asta după ce toată lumea era obișnuită ca FC Argeș să întâlnească echipe importante din fotbalul românesc în meciuri cu miză din Liga I. Numai că nici nouă nu ne este simplu. Nimeni nu își dorește ca echipa să se afle în această situație în loc să se afle în lupta pentru promovare sau chiar în prima divizie. Numai că definiția unui suporter presupune ca acesta să fie lângă echipă și în momentele mai complicate și poate că ar fi normal să vină și acum lângă noi. Eu sper ca prin rezultatele noastre să reușim să îi aducem la stadion și să ne putem bucura de un public cât mai numeros la aceste jocuri”, a declarat Dulcea.

„Acum este cea mai complicată perioadă pentru un jucător!”

Adrian Dulcea a vorbit și despre actuala perioadă de la echipă și a recunoscut că nu este deloc simplu nici pentru jucători să aștepte atât de mult până la un prim meci oficial în acest campionat. Dulcea a recunoscut că așteaptă cu mare interes acest prim joc de pe teren propriu cu cei de la Luceafărul Oradea pentru a pune capăt seriei de jocuri amicale.

„Acum avem cea mai grea perioadă pentru un jucător de fotbal. Nimănui nu îi place să joace foarte multe me-ciuri de verificare fără să dispute și măcar un singur meci amical. Aceasta nu este o perioadă simplă, dar trebuie să trecem de fiecare dată peste ea. Sincer să fiu, aștept cu mare interes și eu debutul returului de campionat pentru a putea juca și noi meciuri oficiale și a vedea acolo care este cu adevărat valoarea echipei în momentul de față. Eu sper să fie niște jocuri reușite pentru noi fiindcă cel mai important pentru noi este să adunăm victorii în jocurile oficiale și nu neapărat în amicale”, a mai spus jucătorul și antrenorul secund al echipei FC Argeș.
 

Crivac: „Mai avem câteva lucruri de pus la punct”

Principalul piteștenilor, Iulian Crivac, este destul de încântat de felul în care arată echipa în momentul de față, dar spune că mai sunt anumite lucruri de pus la punct în rundele ce vor urma de acum înainte. „Mai avem câteva lucruri de pus la punct în rundele pe care le vom avea de disputat de acum înainte. Mai sunt meciuri de verificare și mai avem puțin timp și noi până la primul joc. Numai că sunt lucruri normale pentru perioada în care ne aflăm și nu este nimic de natură să ne îngrijoreze foarte mult. Sper să putem să rezolvăm aceste dificultăți în cel mai scurt timp posibil cu putință pentru a ajunge și noi într-un vârf de formă pe meciurile oficiale. O să încercăm să reglementăm aceste probleme în perioada ce va urma de acum înainte, știind că până la ora disputării primului meci din campionat a mai rămas ceva timp. Este important ca la ora meciului să jucăm ceea ce vrem noi cu adevărat”, a spus Iulian Crivac.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 26 Feb. 2013, 12:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă