Două cantonamente pentru Progresul

22 Jan. 2009, 15:06 Pregătiri, amicale
Două cantonamente pentru Progresul

Chiar dacă nu s-a antrenat joi, Progresul și-a trasat în mare planul de bătaie pentru această iarnă. Astfel, echipa bancară va efectua un prim stagiu de pregătire la Baza Sportivă din Parcul cu Platani, iar apoi va pleca două săptămâni în Antalya.

La convocarea de joi dimineața s-au prezentat următorii jucatori: Cristian Popescu, Radu Sardescu, Cornel Dobre, Dănuț Șomcherechi, Andrei Sava, Mihăiță Gheorghe, Alexandru Frângu, Marius Șoldea, Andrei Berceanu, Marius Ene, Nicolae Ciochină, Codruț Lircă, George Negură, Marius Argintaru, Alexandru Pacinschi, Cristian Marinescu și mai mulți jucători de la echipa a doua. Au fost absenți motivat la reunirea lotului Altamir Martins și Egon Wisniovschi, care urmează să se alăture formației în zilele următoare.

Bleu-albaștrii vor efectua vizita medicală joi, 5 februarie, la Institutul Național de Medicină Sportivă.

La întâlnirea de astăzi, jucătorii au fost asigurați de noul conducător din Cotroceni, Bogdan Tohăneanu, că-și vor primi toate restanțele financiare. De asemenea, Tohăneanu a stabilit că, până la numirea unui nou tehnician, interimatul pe banca tehnica să fie asigurat de Ilie Rontea.

Articol semnat de Andi Sârbu

22 Jan. 2009, 15:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă