„Dică e Dică. Sunt sigur că va aduce echipei tot ce avem nevoie în retur”

03 Feb. 2012, 14:21 Pregătiri, amicale

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat, joi, la Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din Turcia, că echipa pe care o finanțează, Viitorul Constanța, se pregătește pentru promovare, dar rămâne de văzut dacă reușește acest obiectiv.

„Am fost și eu să văd echipele din Divizia A. Noi (n.r. – Viitorul Constanța) ne pregătim pentru promovare, dar să vedem dacă și putem”, a spus Hagi care a urmărit în Antalya atât meciurile amicale ale echipei sale, cât și ale mai multor formații din Liga I.

El a adăugat că Nicolae Dică, transferat în această pauză competițională, va aduce experiență formației Viitorul Constanța în returul Ligii a II-a. „Dică e Dică. Dică ne aduce personalitate, e importantă experiența lui. E un jucător foarte mare, un fotbalist foarte bun în jumătatea adversă. Eu sunt sigur că va aduce echipei tot ce avem nevoie în returul campionatului. Ne-am întărit în această iarnă, eu spun că stăm destul de bine pentru retur”, a explicat fostul căpitan al echipei naționale a României.

Hagi nu vrea să se gândească deocamdată la un duel cu Chindia Târgoviște, echipă finanțată de cumnatul său Gheorghe Popescu. „Chindia e problema lui (n.r. – Gheorghe Popescu). Eu știu doar știu că vom juca un meci cu ei. Noi ne pregătim noi să facem noi bine”, a spus fostul fotbalist.

Gheorghe Hagi s-a întors din Antalya în același avion cu delegațiile echipelor naționale de seniori și juniori ale României și cu lotul formației Astra Ploiești.

Viitorul Constanța a pierdut, joi, ultimul meci amical susținut în cantonamentul din Antalya, scor 2-4, în fața formației de primă ligă ucraineană, Tavria Simferopol, golurile grupării dobrogene fiind reușite de Nicolae Dică.

Sursa: Mediafax

03 Feb. 2012, 14:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă