Debut cu victorie pentru Niculescu. CS Mioveni a câștigat cu 3-1 amicalul cu AS Valea Ursului

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 13:12 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii echipei CS Mioveni au disputat sâmbă­tă dimineața primul meci de verificare sub comanda lui Claudiu Niculescu. Galben-verzii au întâlnit, pe stadionul de la Ștefănești, formația de liga a patra Argeș, AS Valea Ursului, cea care a câștigat finala fazei județene a Cupei României. Rezultatul amicalului a fost în favoarea divizionarei secunde, scor 3-1.

Mioveniul a reușit să deschidă scorul în minutul 29 prin Nilă, însă bucuria argeșenilor a durat mai puțin de zece minute. Echipa din Valea Ursului a restabilit egalitatea în minutul 36 prin Neagu. Cel de-al doilea mitan a fost la discreția echipei lui Niculescu, care a mai marcat de două ori, dar care a și ratat și alte ocazii. Brazilianul Roberto Ayza a adus în avantaj formația din Mioveni în minutul 57, iar scorul final a fost stabilit de mijlocașul Alin Popa cu un sfert de oră înainte de final.

Antrenorul Claudiu Niculescu a avut posibilitatea să testeze toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție și să-și facă o primă părere asupra potențialului fiecăruia.

CS Mioveni, repriza I: Gudea – Dumitrache, Ne­goiță, Ionescu, Bogdan Stancu – Biceanu, Panait, Mazilu, Stan – Galan, Nilă.
CS Mioveni, repriza a II-a: Preda – Stan, Da­vid, Ionescu, Șchiopu- Iordache, Delcea, Abuză­toaie, Alin Popa – Ayza, Vintilă.

Vizita medicală, la Craiova  

CS Mioveni va face în această săptămână vizita medicală. Galben-verzii vor merge marți dimineață la Policlinica Sportivă din Craiova pentru a fi testați de doctori, după care vor reveni în localitate și își vor continua antrenamentele. Oficialii grupării de la Mioveni speră ca jucătorii să treacă cu brio testele medicale și să nu întâmpine probleme înainte de plecarea în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, programat pe 28 iulie.

Amical cu Titu

În această săptămână, echipa argeșeană va mai disputa un joc de verificare. Cel de-al doilea amical al verii pentru elevii lui Claudiu Niculescu este programat sâmbătă, adversar urmând a fi Urban Titu, echipă de Liga a III-a preluată de Adrian Neaga. În funcție de vreme, confruntarea va avea loc de la ora 10 sau 11, pe stadionul de la Ștefănești sau la Grupul Școlar de la Colibași. 

Sursa: Curierul zilei
Foto: muscel-arges.ro

Marius ANGHEL 14 Jul. 2014, 13:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă