Damila, spre Ungaria: „La Vâlcea nu aveam cu cine juca amicale”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 14:29 Pregătiri, amicale
Damila, spre Ungaria:**

După ce săptămâna trecută a fost cantonată la Brezoi, de săptămâna viitoare, Damila va merge în Ungaria pentru al doilea stagiu de pregătire. Alb-verzii se vor deplasa din 11 februarie, în Ungaria, la Gyula, acolo unde va avea parte de un teren acoperit de dimensiuni normale, pe care va disputa mai multe amicale.

„Am fost foarte mulțumit de primul cantonament, unul bazat doar pe pregătirea fizică, am avut condiții foarte bune la Brezoi. Pentru al doilea cantonament, mergem în Ungaria, pentru că aici, la Vâlcea, nu aveam cu cine juca amicale, acolo am găsit câțiva adversari. Lotul îl vom definitiva în mare înaintea celui de-al doilea cantonament” a spus antrenorul Claudiu Niculescu.

Până atunci, Damila va disputa în această săptămână încă două meciuri de verificare, ambele pe stadionul Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Astfel, miercuri, 6 februarie (ora 12.00), alb-verzii vor avea ca adversar pe FC Hundedoara, iar sâmbătă, 9 februarie (ora 12.00), Damila va întâlni pe CS Apă Craiova.

4 transferuri realizate până acum

Până acum, Damila a legitimat patru jucători noi: portarul Matache (U Cluj), fundașul Mihai Deaconescu (FCM Tg.Mureș), mijlocașul George Roșca (FC Olt) și atacantul Ovidiu Mihai (Sporting Pitești). Mai sunt în pregătiri cu echipa O. Marinescu (Câmpia Turzii), Popescu (CSM Drăgășani), Smedescu (Vișina Nouă) și Florea (Chirnogi). Dintre aceștia, Smedescu are o situație mai încurcată, acesta fiind nevoit să aștepte decizia FRF pentru a vedea dacă poate obține al treilea transfer.

Articol scris de Adi Georgescu

Foto: fcdamila.ro

 

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 14:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă