CSMS Iași s-a reunit cu un lot de 24 de jucători: „Mergem cu demnitate în liga a doua”

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 21:18 Pregătiri, amicale
CSMS Iași s-a reunit cu un lot de 24 de jucători:**

Intrată într-o minivacanță de o săptămână după ce a fost retrogradată oficial de către Comitetul Executiv, divizionara secundă CSMS Iași a reluat pregătirile miercuri la prânz. Antrenorul Costel Enache a avut la primul antrenament 24 de jucători, singura noutate fiind fundașul piteștean Adrian Voicu. Pe lângă jucătorii prezenți la reunire, mâine mai este așteptat în Copou și finlandezul de origine română Tommy Petrescu.

Noul tehnician al Iașiului a declarat că echipa sa ar fi fost pregătită și pentru Liga I și le-a promis fanilor din Copou că va face tot posibilul pentru a readuce echipa în primul eșalon. „Am fi preferat să nu avem această vacanță și să jucăm în Liga I, echipa era pregătită și pentru primul eșalon. Dar asta a fost decizia federației, mergem cu demnitate în liga a doua, cu gândul de a reveni în prima ligă prin forțele noastre. Urmează o perioadă foarte grea, cu antrenamente lungi și obositoare, cu cantonamente. Băieții sunt conștienți de acest lucru și aștept de la ei determinare la antrenamente și inspirație în tot ce facem. Tradiția ne obligă la performanță, trebuie să revenim în Liga I, iar pentru acest lucru nu trebuie să facem rabat de la muncă”, a precizat Costel Enache.

Acesta a adăugat că mai așteaptă jucători noi în pregătire. „Este bine că a rămas un nucleu din campionatul trecut. Au venit și jucători noi și vor mai veni, mai sunt posturi care trebuie acoperite. Dar nu ne grăbim, avem timp. Avem jucători de ispravă în lot, cu atitudine, cu calitate, rămâne ca ei să lupte pentru un loc în primul unsprezece. Obiectivul este promovarea, dar și formarea unei echipe competitive, cu o idee proprie de joc”, a punctat tehnicianul lui CSMS Iași.

Cantonamentul încă nu a fost stabilit, dar 90 la sută ieșenii vor avea cartierul general la Băile Felix. „Avem mai multe locații în vizor, dar așteptăm confirmarea meciurilor amicale. Cele mai mari șanse sunt să mergem la Băile Felix. Acolo avem deja perfectate două meciuri acolo și mai suntem în discuții pentru încă trei”, susține Enache.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Serghei Lepmets, Andrei Bălan, Vlad Dani.
Fundași: Ionuț Nuțescu, Codruț Cioranu, Miron Radu, Alexandru Crețu, Adrian Avrămia, Iulian Vladu, Adrian  Voicu.
Mijlocași: Narcis Bădic, Marius Călugăru, Claudiu Ionescu, Daniel Novac, Alexandru Țigănașu, Andrei Pușcașu, Ovidiu Mihalache, Adrian Olah, Ionuț Bădescu, Mugurel Dedu.
Atacanți: Marius Onofraș, Leonard Dobre, Mădălin Crengăniș, Andrei Herghelegiu.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 21:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă