CS Mioveni s-a reunit în lot lărgit. Niculescu i-a luat golgheterul Reșiței

Marius ANGHEL 06 Jul. 2015, 19:28 Pregătiri, amicale

Lotul echipei CS Mioveni s-a reunit luni dimineață la stadionul Orășenesc, acolo unde principalul Claudiu Niculescu și secunzii săi, Cornel Dobre, Mihai Olteanu și Nicolae Bratu, au condus un prim antrenament după mai bine de o lună de vacanță. La reunire au fost prezenți 34 de jucători, însă dintre aceștia vor fi păstrați pentru sezonul următor doar 25.

Au lipsit, pentru că le-au expirat înțelegerile cu gruparea galben-verde, Octavian Ursu, Lucian Todea și Rareș Cucui. În schimb au fost prezenți toți componenții lotului din sezonul trecut, plus juniorii Albu, Sima, Tirică, Florescu, Cioc, Trașcu, Marinescu, Neacșu, dar și atacantul Vasile Buhăescu, ultima oară la Metalul Reșița. Site-ul oficial al grupării din Mioveni anunță că golgheterul bănățenilor a semnat deja o înțelegere cu trupa pregătiră de Claudiu Niculescu.

Printre jucătorii prezenți astăzi la reunire se află și unii aflați la final de contract sau care nu mai intră în vederile antrenorilor, la aceștia urmând să se renunțe în perioada următoare. Pregătirea va continua timp de două săptâmâni pe plan local, la stadionul Orășenesc sau la terenurile de la Grupul Școlar, după care se va merge în cantonament la Cheile Grădiștei (22 iulie – 5 august).

„Ne dorim să avem un nou sezon bun. Obiectivul îl vom stabili după ce vom afla formatul competiției, însă, oricum ne dorim primele locuri. Până sâmbătă  vor rămâne în lot 25-26 de jucători. Buhăescu, un jucător de profil ofensiv, golgeterul Reșiței în sezonul trecut ni s-a alăturat. Avem și șapte-opt jucători Under 19 în lot promovați de la echipa de Juniori A” a spus, citat de csmioveni.ro, Dumitru Olteanu, președinte CD al clubului.

„Vrem să facem performanță și în acest sezon. Nu putem stabili acum obiectivul, ci doar după ce vom afla cum se va desfășura campionatul, cu o serie sau două serii. Jucătorii sunt apți de muncă și de azi am început treaba. Urmează o perioadă grea, dar băieții sunt obișnuiți cu metodele mele. Trebuie să muncim foarte mult, doar așa putem face performanță” a spus la rândul său Claudiu Niculescu.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Octavian Alexandru Popescu, Flavius Dănuț Croitoru, Bogdan Alexandru Preda, Valentin Sima, Andrei Albu;
Fundași: Bogdan Stoica, Mihai Alexandru Șchiopu, Cătălin Stan, Ali Calvin Tolmbaye, Ciprian George Negoiță, Bogdan Stancu, Ionuț Andrei Rada, Eduard Stoica, Andrei Tirică;
Mijlocași: Victor Mazilu, Ionuț Biceanu, Alin Nicușor Popa, Roberto Ayza Berca, Adrian Constantin Iamandi, Daniel Iancu, Răducu Cornelius Lupu, Georgian Honciu, Marius Galan, Alexandru Ilie Răuță, Ionuț Andrei Mîrzeanu, Alexandru Cioc, Andrei Trașcu, Cosmin Marinescu, Eduard Neacșu;
Atacanți: Eduard Florescu, Mihai Vintilă, Andrei Nilă, Cosmin Alin Năstăsie, Vasile Buhăescu.

Foto: muscel-arges.ro

Marius ANGHEL 06 Jul. 2015, 19:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă