CS Mioveni a terminat pregătirea de iarnă cu un succes: 2-0 cu Gloria Buzău

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 18:10 Pregătiri, amicale
CS Mioveni a terminat pregătirea de iarnă cu un succes:** 2-0 cu Gloria Buzău

CS Mioveni a terminat cu bine perioada de pregă­tire de iarnă, echipa antrenată de Claudiu Nicu­les­cu disputând, sâmbătă, un ultim meci amical, con­tra Gloriei Buzău, și câștigându-l cu 2-0 (2-0).

Partida s-a jucat la Curtea de Argeș – o premieră pentru un meci de pregătire al Mioveniului și a fost la discreția galben-verzilor, care au reușit deschiderea scorului încă de la prima fază de poartă. Ursu, unul dintre remarcații partidei, a fost faultat în ca­reu, iar penaltiul a fost tran­s­for­­mat de Galan. Tot în prima re­priză, Ursu a marcat și el pentru 2-0, după ce a scăpat singur cu portarul, în urma unei degajări a portarului Popescu. În a­fară de cele două goluri, ar­ge­­șenii au mai ratat o sumedenie de ocazii, printre cei care mai puteau să își treacă numele pe lista marcatorilor, dar nu au fă­cut-o numărîn­du-se Nilă, Ian­cu și Năstăsie.

Pentru galben-verzi s-a în­cheiat o perioadă de pre­gătire de iarnă foarte bu­nă, în care, în afară de can­tonamentul montan de la Chei­le Grădiștei, s-au disputat și 8 partide de ve­rifica­re. Dintre acestea, doar una singură a fost pierdută, în rest, înregistrându-se doar victorii, ast­fel că echipa lui Claudiu Niculescu poate spu­ne că este pregătită de în­ceperea campionatului și are și un moral bun.

CS Mioveni – Gloria Buzău 2-0 (2-0)
Au marcat: Galan (2 – pen.), O. Ursu (30)

CS Mioveni: O. Popescu – Calvin, Cucui, Bg. Stoica, Ct. Stan – Biceanu, Răuță, Galan – A. Popa, Năstăsie, O. Ursu. Au mai jucat: F. Croitoru – Ed. Stoica, Bg. Stancu, Negoiță, Todea, Honciu, M. Vintilă, Nilă, Iancu, Iamandi. Antrenor: Claudiu Niculescu

Rada și Ayza s-au antrenat separat

Claudiu Niculescu nu a folosit în meciul amical de sâmbătă, de la Curtea de Argeș, toți jucătorii pe care îi are la dispoziție în lot. Astfel, doi dintre aceștia, Roberto Ayza și Ionuț Rada, nu au jucat niciun minut și nu au fost trimiși nici la echipa a doua, ei făcând antrenament, separat, pe marginea terenului. Cei doi, de altfel, sunt și suspen­­dați pentru primele meciuri din campionat, acesta fiind motivul pentru care au jucat în această partidă. 

Cinci jucători, la echipa a doua

Cinci dintre componenții lotului echipei mari au fost trimiși, sâmbătă, să evolueze la formația a doua a clubului, ca­re a avut meci cu Muscelul Câmpulung și a câștigat cu 3-2. Cei cinci sunt Mîrzeanu, Lupu, Iordache, Șchiopu și por­tarul Preda. Dintre aceștia, au mai fost trimiși la echipa a doua, pentru amicaluri, și cu o altă ocazie, antrenorii de la echi­pa mare preferînd ca jucătorii să aibă meciuri în picioare, decât să-i țină degeaba pe marginea terenului.  

De azi, antrenamente normale

De astăzi, CS Mioveni va intra într-un program normal de pregătire. Astfel, du­pă ce jucă­torii au avut liber în urma meciului de la Curtea de Argeș, as­tăzi au fost chemați la antrenament după-amiază. Mâine, echipa va face două ședințe de pregătire, iar de miercuri, se va face câte un antrenament, cel mai probabil la ora jocului oficial de sâm­bătă, cu FC Olt, la ora 11.00.  

Gloria s-a întărit cu doi jucători de la Unirea Slobozia

De partea cealaltă, Gloria Buzău a bifat încă un transfer de ultim moment, și tot de la Unirea Slobozia. După ­mij­locașul Marius Drăguț, în Crâng a ajuns și tânărul fundaș central Ionuț Hristian (18 ani), care a evoluat în nouă partide pentru echipa ialomițeană în prima parte a campionatului.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 23 Feb. 2015, 18:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă