CS Mioveni a dat start pregătirii cu 24 de jucători. Vezi noutățile și ce fotbaliști din vechiul lot au absentat

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 15:42 Pregătiri, amicale
CS Mioveni a dat start pregătirii cu 24 de jucători.** Vezi noutățile și ce fotbaliști din vechiul lot au absentat

Sub conducerea unui nou antrenor principal, Alexandru Pelici, însă și a celui care i-a condus în ultimele meciuri ale play-off-ului, Iordan Eftimie, jucătorii echipei CS Mioveni s-au reunit astăzi de dimineață, 27 iunie, la Stadionul Orășenesc din Mioveni, pentru a dat start pregătirii noului sezon al Ligii 2. Lotul clubului argeșean a fost compus din 24 de jucători.

Pe lângă antrenorul principal Alexandru Pelici, celelalte noutăți de la reunirea echipei CS Mioveni au fost Bogdan Stancu, Adrian Iamandi și Lupu, jucători reveniți la club după ce campionatul recent încheiat au fost împrumutați. Din lot au mai făcut parte și juniorii Sebastian Ivan și portarul Oprea, în timp ce mijlocașul Ionuț Mîrzeanu, prezent la reunire, nu a participat la antrenament, deoarece e în continuare nerefăcut după operația suferită în primăvară.

Dintre jucătorii care au făcut parte din lot sezonul trecut au lipsit Bogdan Stoica, Ali Calvin Tolmbaye, Cătălin Toriște, Cătălin Stan (contracte expirate), Valentin Sima, Eduard Neacșu, Eduard Florescu și Rareș Lazăr (învoiți pentru a susține examenul de competență la limba engleză).

Zilele următoare urmează să se alăture lotului și fostul căpitan al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, fundașul Ionuț Stoica.

Jucători prezenți la reunirea echipei CS Mioveni:

portari: Flavius Croitoru, Octavian Popescu, Bogdan Preda, Oprea;
fundași: Bogdan Vișa, Ciprian Negoiță, Bogdan Stancu, Costinel Gugu, Andrei Tirică, Mihai Șchiopu, Eduard Stoica;
mijlocași: Roberto Ayza, Andrei Trașcu, Ciprian Biceanu, Daniel Iancu, Alin Popa, Marius Galan, Adrian Iamandi, Victor Mazilu, Răducu Lupu;
atacanți: Mihai Vintilă, Cosmin Năstăsie, Andrei Nilă, Sebastian Ivan.

Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 15:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă