CS Ineu plănuiește un cantonament în formulă lărgită: „Punem mare preț pe generațiile ce vin din urmă”

Marius ANGHEL 07 Jan. 2015, 13:48 Pregătiri, amicale
CS Ineu plănuiește un cantonament în formulă lărgită:**

Gruparea din Țara Zărandului este cea mai grăbită formație arădeană. Ineul va demara preparativele pentru retur pe 12 ianuarie, înainte de colegele din Seria a IV-a, dar și de Șoimii Pâncota.

„La echipele antrenate de mine întotdeauna pregătirile s-au reluat devreme și într-o zi de luni, deoarece sunt adeptul ciclurilor săptămânale complete. Din câte știu eu, toți jucătorii aflați sub contract cu noi vor fi prezenți la reunire și apți să-și reia treaba”, spune tehnicianul Cristian Sculici.

Pe 22 ianuarie, „alb-albaștrii” pleacă în cantonament la Moneasa într-o formulă largită. „Fiindcă punem mare preț pe generațiile ce vin din urmă, o să luăm și câțiva juniori cu noi. O să deplasăm în jur de 30 de jucători la munte, sperăm ca printre ei să se afle și acel atacant pe care-l căutăm de ceva luni de zile. Oricum, intenționez să ducem în cantonament doar fotbaliști care au actele rezolvate și vor fi buni de joc pentru retur”, a adăugat Sculici.

Negocierile între CS Ineu și UTA Bătrâna Doamnă pentru Daniel Bulza nu au fost încheiate, însă mai trebuie rezolvată și situația lui Mădălin Tomuț, fotbalist care până în această iarnă a evoluat sub formă de împrumut de la FC Bihor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 07 Jan. 2015, 13:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă