Craiova lui Mititelu a rămas fără vedete: Florin Costea și Mihai Dina, OUT din lot! Decizie neașteptată luată în cantonamentul din Antalya

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 14:28 Pregătiri, amicale

Florin Costea (33 de ani) și Mihai Dina (33 de ani) au fost excluși din lotul U Craiova 1948 SA, a anunțat, vineri, contul de facebook al echipei patronate de Adrian Mititelu.

„Jucătorii sub contract Costea Florin și Dina Mihai au fost excluși din lotul echipei mari, fiind puși la dispoziția clubului. Decizia a fost luată de președintele Marcel Puscaș în urma referatului întocmit de Nicolo Napoli și confirmat de Robert Săceanu. Motivele vizează aspecte disciplinare grave”, se arată în mesajul publicat acum câteva minute.

Aflați în cantonamentul din Antalya, unde Nicolo Napoli pregătește partea a doua a sezonului, Florin Costea și Mihai Dina se vor întoarce în cursul zilei de astăzi în România, urmând ca Adrian Mititelu să ia o decizie finală în cazul celor doi jucători importanți din istoria clubului său.

Dacă Dina se află la Craiova încă din liga a patra, Florin Costea a semnat cu echipa lui Mititelu în urmă cu câteva luni, fiind convins de omul de afaceri din Bănie să încerce relansarea carierei.

La finalul turului Ligii 3, U Craiova 1948 SA ocupă locul 3 în clasamentului Seriei a 3-a a Ligii 3, în 15 etape acumulând 30 de puncte. Echipa lui Mititelu are ca obiectiv promovarea în Liga 2, iar la mijlocul campionatului se află sub Turris Oltul Turnu Măgurele (34 de puncte) și Flacăra Horezu (32 de puncte).

Foto: fcuniversitatea.ro

Marius ANGHEL 08 Feb. 2019, 14:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă