Costel Enache, debut în forță pe banca Iașiului!

Mihai Andries 30 Jun. 2013, 15:38 Pregătiri, amicale
Costel Enache,** debut în forță pe banca Iașiului!

Noul antrenor al echipei CSMS Iași, Costel Enache, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale în amicalul cu Zimbrul Chișinău (scor 5-0) și a apreciat disponibilitatea la efort a tuturor jucătorilor. De asemenea, Enache a făcut apel la echilibru după acest succes categoric, subliniind că încă mai este de lucru pentru ca echipa să ajungă la un nivel optim.

„A fost un test bun, am vrut să-mi văd jucătorii la lucru după mai multe zile de antrenamente. Echipa a făcut un meci bun, am câștigat la scor, dar trebuie să rămânem echilibrați după acest succes. Jucătorii au calitate, sunt dispuși la efort, dau dovadă de seriozitate și asta contează cel mai mult. Sunt mulțumit de toți jucătorii, și de cei experimentați, dar și de cei mai tineri, dar deocamdată nu pot da un verdict în privința celor care sunt veniți în probe. Sigur, mai sunt de pus multe la punct, încă mai trebuie să ne cunoaștem, dar avem timp. Pentru început e bine și pot spune că perspectivele sunt bune”, a declarat Costel Enache.

Acesta a precizat că echipa se va pregăti în Copou până la aflarea deciziei Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal și speră să mai perfecteze cel puțin un meci amical, astfel încât elevii săi să fie pregătiți în eventualitatea unui meci de baraj. „Ne gândim și la un eventual baraj, de aceea am forțat un pic lucrurile și am început pregătirea mai devreme. Am mai spus, căutăm soluții astfel încât să fim pregătiți pentru orice situație. Acest test a fost extrem de util, dar vrem să mai jucăm unul, două sau poate chiar trei meciuri până la aflarea deciziei Comitetului Executiv al FRF. Este dificil să găsim acum adversari, dar ne vom descurca”, a punctat Enache, tehnician ce a rămas plăcut surprins de jucătorii tineri pe care i-a găsit în Copou: „Tinerii Iașului au perspective frumoase. Trebuie să avem răbdare cu ei, este nevoie de antrenament, dar viitorul este de partea lor, pentru că au calități certe”.

CSMS a câștigat cu scorul de 5-0 primul amical al verii susținut sâmbătă în compania echipei moldovene Zimbrul Chișinău. Gazdele au marcat un gol în propria poartă, iar celelalte reușite ale ieșenilor au fost semnate de Pătulea, Herghelegiu și Ionuț Bădescu (2). Ieșenii au primit liber duminică din partea lui Costel Enache, urmând să revină la antrenamente luni dimineață.
 

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 30 Jun. 2013, 15:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă