Constantin Schumacher a sunat adunarea

10 Jan. 2012, 15:36 Pregătiri, amicale
Constantin Schumacher** a sunat adunarea

Juventus s-a reunit astăzi pentru reluarea pregătirilor. La prima acțiune din 2012 s-au prezentat 20 de jucători, însă numai jumătate dintre aceștia au îmbrăcat tricoul formației din Colentina și în prima parte a campionatului. Până la plecarea în cantonamentul de la Ciuta, antrenorul Constantin Schumacher și conducerea executivă vor decide cu cine va fi completat lotul, mai ales că lista celor care vor veni în probe rămâne deschisă.

Turneu de iarnă pe sintetic

Juventus dispune de la sfârșitul anului trecut de un teren sintetic nou-nouț și dorește ca în această iarnă, în luna februarie, să organizeze timp de o săptămână o competiție amicală la care vor fi invitate să participe alte patru-cinci formații.

Zaharia pleacă joi spre Severin

Transferat în această iarnă la Severin, căpitanul Florian Zaharia a fost și el prezent la reunirea Juventusului pentru a-și lua la revedere de la colegii săi. Mijlocașul se va prezenta joi la Craiova, pentru vizita medicală alături de noi săi coechipieri, iar apoi va ajunge în orașul de la Dunăre, pentru primele antrenamente sub comanda lui Marian Bondrea.

Articol scris de Florin ALBOIU

10 Jan. 2012, 15:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă