Conducerea clubului din Zăvoi îl așteaptă pe Alex Pelici pentru a lua decizii în privința lotului: „Vrem să aducem jucători tineri, de perspectivă”

Conducerea clubului din Zăvoi îl așteaptă pe Alex Pelici pentru a lua decizii în privința lotului:**

Președintele echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea, a anunțat că este așteptată revenirea în Zăvoi a antrenorului Alexandru Pelici pentru a se lua decizii în privința lotului.

„Cum se știe, am penalizat toți jucătorii cu 25%, sancțiunea maximă pe care o permite regulamentul. Noi așteptăm ca jucătorii să rămână alături de noi, să îndrepte lucrurile, dar, dacă este cineva care dorește să plece, vom discuta eventuala reziliere a contractului. Obiectivul este reducerea cheltuielilor până la finalul sezonului și reconstrucția echipei. Vrem să aducem jucători tineri, de perspectivă, care să ne ajute și sezoanele viitoare. Aici îl așteptăm pe antrenorul Alex Pelici, să discutăm împreună” a spus Bogdan Medrea.

Până acum, CSM s-a despărțit de Calcan (revenit la U Cluj) și de Marius Briceag (transferat la CS U Craiova). La lista despărțirilor se mai adaugă Cosmin Neagu, care a ajuns la un acord verbal pentru rezilierea contractului, dar și Ionuț Stancu, jucător aflat la final de acord și căruia nu i se va propune prelungirea acestuia.

Mioveniul insistă pentru transferul lui Cucui, care ar putea ajunge sub formă de împrumut la echipa lui Claudiu Niculescu.

Sub semnul întrebării par deocamdată Câju, Nkongue, Konyeha și Coman, rămânând de văzut dacă aceștia acceptă sancțiunea financiară impusă de club. În plus, păstrarea portarilor Fejer și D.Popescu depinde și de cluburile de unde au fost împrumutați.

Din numerosul staff tehnic se va renunța probabil la secundul Fane Nofitovici.

CSM Râmnicu Vâlcea se reunește în data de 12 ianuarie, iar pregătirea de iarnă va fi efectuată la Stadionul Municipal din Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă