Concordia se reunește diseară! Ionuț Chirilă conduce primul antrenament

Marius ANGHEL 25 Jun. 2013, 15:29 Pregătiri, amicale
Concordia se reunește diseară!** Ionuț Chirilă conduce primul antrenament

Concordia Chiajna se adună în această seară cu mic cu mare pentru a se pregăti pentru ce le rezervă Federația în zilele următoare. Adică fie rămânerea în Liga I, fie tentativa de a promova din Liga a II-a. Indiferent de drumul pe care îl va urma echipa din Chiajna, acesta va fi făcut cu un nou staff tehnic, avându-l pe Ionuț Chirilă ca antrenor principal și Ionuț Voicu în postura de secund. Nu a fost anunțat oficial numele antrenorului cu portarii, deși s-a vehiculat varianta Florin Tene.

Reunirea va avea loc de la ora 18 și va aduce multe nume noi de la satelit, urmărindu-se promovarea tinerelor talente din pepiniera proprie, dar și întoarcerea împrumutaților pe alte cluburi, cap de listă fiind cei doi portari ai Berceniului, Meilă și Vali Constantin, plus Neagu de la Metaloglobus.

O altă noutate poate fi brazilianul Marcio de la Cernica, jucător care a evoluat sub formă e împrumut la echipa antrenată de Costel Pană, dar care nu mai are drept de joc în Liga a III-a din cauza schimbării regulamentului. Asta pentru jucătorii non-comunitari nu mai au drept de joc în eșalonul terț, începând din noul sezon.

Lista plecărilor este destul de mare, începând cu Niță, ajuns în curtea Stelei și continuând cu duetul Belu – Popovici, plecat la Timișoara, promițătorul Purece, care a semnat cu Brașov și fostul student Novac, antamat de CSMS Iași. Frații Stan au plecat o dată cu tatăl lor, însă restul despărțirilor le vom afla în mod cert diseară.

Sursa: Ilfov Sport

Marius ANGHEL 25 Jun. 2013, 15:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă