Concluziile lui Dan Alexa după stagiul de pregătire din Antalya, acolo de unde Dunărea s-a întors fără înfrângere în amicale

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 16:13 Pregătiri, amicale

Dunărea Călărași a revenit, de la începutul săptămânii, din stagiul de 10 zile de pregătire pe care l-a efectuat în Antalya și și-a reluat antrenamentele la baza proprie de miercuri după-amiază. În Turcia, liderul Ligii 2 a susținut și patru jocuri amicale, obținând două victorii (3-2 cu PFC Cherno More Varna – Bulgaria și 2-1 cu Tom Tomsk – Rusia) și două egaluri (0-0 cu Daejeon Citizen – Coreea de Sud și 1-1 cu FC Samtredia – Georgia).

Antrenorul Dan Alexa susține că este mulțumit de stagiul din Antalya. „A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Am avut condiții excepționale, întâlnind și adversari foarte buni. Am avut de asemenea condiții de pregătire foarte bune. Una peste alta, mă declar foarte mulțumit și sper ca eforturile noastre să fie de bun augur”, a declarat, pentru site-ul oficial al Dunării, Alexa.

Acesta a mai spus că achizițiile făcute în această iarnă s-au integrat repede, întreaga echipă arătând multă seriozitate, dar și combativitate în cele patru jocuri de pregătire. „Noutățile s-au integrat repede. Am avut și rezultate împotriva unor adversari foarte buni. Sigur, mai avem lucruri de pus la punct, dar pot să spun că sunt mulțumit de echipă. Băieții au arătat multă combativitate și seriozitate”, a conchis Dan Alexa.

De săptămâna viitoare se pun în vânzare abonamentele

Pe de altă parte, președintele Dunării, Florin Brișan, a anunțat că de săptămâna viitoare vor fi puse în vânzare abonamentele pentru partea a doua a sezonului.

„Începând de săptămâna viitoare, vom pune în vânzare și abonamentele pentru partea a doua a sezonului 2017/2018. Pentru cele nouă meciuri pe care Dunărea le va susține acasă, tariful unui abonament va fi de 60 de lei, în condițiile în care un bilet va costa 10 lei. Pentru tribuna Oficială, un abonament va costa 200 de lei. Vom oferi toate amănuntele la momentul potrivit”, a declarat Brișan, care mizează pe o prezență masivă a iubitorilor fotbalului din Călărași la partidele de acasă ale Dunării: „Sper din toată inima ca la meciul cu Hermannstadt din 24 februarie, tribunele să fie ocupate în întregime. Băieții au mare nevoie de susținerea publicului într-un joc extrem de important pentru noi. Hermannstadt e un adversar redutabil care s-a întărit în această pauză și în mod sigur va veni la Călărași cu gândul de a obține chiar victoria. Îi invit încă de pe acum pe călărășeni la acest prim joc care deschide mini-returul. Vor mai fi și alte confruntări dificile mai ales că toate echipele vor căuta să opună rezistență. Dunărea nu mai este o echipă oarecare. Am încheiat anul pe primul loc și sper să rămânem pe această poziție și după ultima etapă a campionatului”.

Următorul amical al Dunării e programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CSM Oltenița.

Foto: fb Dunărea Călărași

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 16:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă