Chipirliu, principalul om de gol al Oțelului. Atacantul a marcat și cu Sporting Liești, la vinclu, din lovitură liberă

Chipirliu, principalul om de gol al Oțelului.** Atacantul a marcat și cu Sporting Liești, la vinclu, din lovitură liberă

FC Oțelul Galați a susținut, sâmbătă, ultimul meci de verificare înaintea startului campionatului ligii secunde, întâlnind formația de Liga a III-a Sporting Liești, pe terenul acesteia. Partida s-a încheiat cu victoria celor de la Oțelul, scor 2-1 (1-0). Golurile formației antrenate de Daniel Florea au fost marcate de Stoian (min. 45), din poziție de singur cu portarul advers, și Chipirliu (min. 59), dintr-o execuție impecabilă, la vinclu, a unei lovituri libere de la 23 de metri. Golul echipei din Liești a fost marcat, aproape de finalul jocului, de Iancu.

Cu excepția fundașului stânga Murgoci, care n-a putut juca din cauza unei accidentări, antrenorul Daniel Florea a folosit, timp de 75 de minute, formula de echipă care se conturează a fi cea de bază în campionat: Grecu – Marus, Cojoc, Ioniță, Miron – V. Ștefan, I. Codreanu – Chipirliu, Sefer, Diarra – Stoian. Cojoc a primit cartonașul roșu în minutul 40, în locul său intrând Lică. Din minutul 75, au intrat toți ceilalți jucători din lot.

Sporting Liești, echipă antrenată de Ionuț Niculcea, a început meciul în formula: Comănescu – Iordache, Ilie, Manea, Serea – Iancu, Bogos, Balaban, B. Dumitru – Adamanche, Yurgen. Au mai intrat Anghel, Borșan, Munteanu, Constandache, Nunu, Preda, Petcu și Filimon.

În prima etapă a ligii secunde, Oțelul va juca, sâmbătă, 29 august, în deplasare cu FC Clinceni, în timp ce Sporting Liești, în prima etapă a eșalonului al treilea, va juca, tot la sfârșitul acestei săptămâni, în deplasare, cu FC Panciu.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă